Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Szerelem » Működhet köztünk a távkapcsolat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Működhet köztünk a távkapcsolat?

Figyelt kérdés
Egy nagy kérdéssel és egy kissé kétségbeesetten fordulok hozzátok.16 éves vagyok és beleszerettem egy fiúba aki 18 éves,de messzebb lakik.(2 óra kb.)ő is szeret,viszont nem tudjuk hogyan tovább.ő szeretne velem lenni,viszont félek,hogy ez a távkapcsolat heti 1x találkozással kevés lenne.viszont én is szeretem és nem szeretném őt elengedni,jövőre..azaz szeptembertől szakiskolába fog járni ami közelebb van hozzám(1órakb.)..esetleg érdemes így belekezdeni a kapcsolatba?vagy már most mondjam meg,hogy ez így nem lehetséges,hogy működni fog? kérlek segítsetek,kissé kétségbe vagyok esve! köszönöm!16/l

2015. máj. 12. 18:57
 1/6 anonim válasza:
Probályátok meg :).Nem kell erőltetni.
2015. máj. 12. 19:07
 2/6 anonim ***** válasza:

Majd kiderül, úgyis kevés az esély, hogy vele éljed le egész hátralévő életed... (persze ha meg se próbáljátok, akkor annyi se :-D ) bár én hlyeségnek tartom a "távkapcsolat"-ot, de attól még ne hagyd ki! Csak kezeljétek jól!

Meg ez az 1 és 2 óra is relatív. Ha mondjuk lesz egy kocsija, vagy egy helikoptere, máris nem 2 óra. Különben is 1 meg 2 óra az még nem olyan óriási táv.

2015. máj. 12. 19:16
 3/6 anonim ***** válasza:
Barátom Angliában él. Január óta nem láttam, de mindennap beszélünk. Nyáron költözök ki hozzá (végre). Nehéz, de már egy éve bírjuk. :)
2015. máj. 12. 19:19
 4/6 A kérdező kommentje:

köszi mindenkinek!

utolsó,kitartás nektek!:)

2015. máj. 12. 19:28
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Lassan két éve vagyok távkapcsolatban a barátnőmmel, egyetemre 2 külön városban járunk, de közös az eredeti lakhelyünk. Hétvégénként tudunk csak találkozni, amikor meg ZH/vizsgaidőszak van hogy ennyit se. Még vannak dolgok amik megspékelték a sztorit, de mi megvagyunk. Boldogok vagyunk, lassan sikerül megoldani hogy egy városba legyünk, összeköltözésen vagyunk épp.

A távkapcsolat amolyan párkapcsolat HARD MODE. Nem könnyű, de ha jók vagytok együtt, és odafigyeltek egymásra, simán kibírjátok. Próba cseresznye. Ha nem próbáljátok meg, bánni fogod. Ha nem működik tanulhatsz belőle.

Viszont fontos hogy mind2en akarjátok. Az az 1-2 óra nem nagy távolság, nekem hihettek. Előző is írta, náluk országok közötti a táv.

2015. máj. 12. 20:38
 6/6 anonim ***** válasza:
100%

Távkapcsolat csak akkor működőképes, ha:

- van perspektívája (az fél éven belül jelentősen közelebb lesz, az elég jó)

- amíg mindketten normálisan érzitek benne magatokat.

Igazából ember kell hozzá, jó kommunikáció, türelem, tolerancia, meg sok-sok kreativitás. Nekem az első távkapcsolatom rövid időn belül behalt, pedig csak két óra volt közöttünk. Másodjára beszoptam én is az Angliát, röpke négy év szerencsétlenkedés után (szerintem végigzongoráztuk már Murphy összes törvényeit oda és vissza is) most fogok kiköltözni hozzá.

Szóval, ha nem próbáljátok meg, sosem fogjátok megtudni ;)

2015. máj. 12. 21:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!