Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Segítség!
Távkapcsolatban élek a barátnőmmel (én 18 vagyok, ő 17).
Rengeteg fiúval beszél, akik csak haverok, és barátok a számára, de ezek a fiúk állandóan próbálkoznak nála: elhívják vacsorázni, beszélgetni, inni valamit, buliba, stb. Utálom azt, hogy ezek állandóan hajtanak a csajomra, és nemigazán tudom mit csinálhatnék. A barátnőm megmondta, hogy ő nem megy el velük sehova, csak haverok, de akkor is zavar a tény, hogy folyamatosan hajtanak rá, és beszélgetnek egymással napi szinten...
Megpróbálnék hozza közelebb költözni?
Attól függ milyen messze van :/
Féltékenység gyakran megöli a kapcsolatot.
ha szeret, akkor nem csal meg, ha meg nem szeret akkor úgyis megcsal, ha meg akar.
Maradj laza, próbálj meg ezzel nem foglalkozni, mert ebből még sok vitád lehet.
Pedig kénytelen leszel elfogadni .
Engem is zavart amikor rájöttem első barátnőmnél ( jelenlegi ) hogy nem csak én vagyok az egyetlen fiú az életében ,hanem ugyanúgy beszélget másokkal is .
Ez tök normális dolog szerintem.
Addig örülj ameddig megosztja ezeket veled , mert ha titokban csinálja akkor az már lehet gyanús . Másik dolog , ne tiltsd meg neki . A tiltott gyümölcs mindig édesebb :) .
A másik dolog meg bízz benne . :)
Ha nem megy el velük sehova akkor nem is haverok. A haverokkal el szokás menni néha szórakozni. :P
Szerintem csak nem mondja el neked, hogy elmegy velük. De még ha elmegy akkor sem biztos, hogy meg is b'ssza valamelyik. Bízni kéne benne, erről szól a kapcsolat.
De a távkapcsolat egy rakás szar.
Ugyanezt erzem amit Te. Csak nalunk en vagyok a lany :) Igazabol ha megbizol benne, akkor muszaj valahogy megbekelni ezzel... Engem pl csak azert zavar mert ilyenkor erzodik hogy milyen tavol vagyunk a masiktol.
18/L 20,5/F (3 eve tarto tavkapcsolat)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!