Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Segítség!
Távkapcsolatban élek a barátnőmmel (én 18 vagyok, ő 17).
Rengeteg fiúval beszél, akik csak haverok, és barátok a számára, de ezek a fiúk állandóan próbálkoznak nála: elhívják vacsorázni, beszélgetni, inni valamit, buliba, stb. Utálom azt, hogy ezek állandóan hajtanak a csajomra, és nemigazán tudom mit csinálhatnék. A barátnőm megmondta, hogy ő nem megy el velük sehova, csak haverok, de akkor is zavar a tény, hogy folyamatosan hajtanak rá, és beszélgetnek egymással napi szinten...
Yo! Én is kb hasonló helyzetben vagyok, csak én együtt is élek a barátnőmmel, néha megnézem a telóját és randi meghívások... meg érzem a beszélgetések attitűdjén ahogy hajtanak rá. Kérdeztem tőle, hogy ezt... így minek gondolja?! Ő azt mondja, hogy muszáj beszélgetni valakivel és hogy igazából neki ez imponál annak ellenére, hogy visszautasítja és ezért beszélget velük, mert na.. hízik a mája. :D
Mondom.. oké cica.. akkor felteszem te sem bánod akkor ha ma este elmegyek egót növelni. NA!
(vissza kettesbe)-de..de.. ez csak beszélgetés.
-ez is csak az lesz
-... csönd - elindul a játszma, hogy de én meg... 2hónappal ezelőtt.
-jó.
Én eljutottam arra pontra, hogy nem érdekel. Beszéljen. De, .. egyszer se hazudjon.
Igazatok van, meg kell békélnem ezzel a dologgal.
De nagyon nehéz, főleg így távkapcsolatban.
Hihetetlenül zavar ez a tény, de nincs más választásom úgy látszik.
És igen, persze hogy kellenek neki mindkét nemből barátok, nem is várom el, hogy otthon üljön egész nap.
Gyerekek ennyi csődtömeget egyrakáson!
Azért mert járni kezdtetek tulajdon jig nem keletkezett!
A legjobb uton jártok evvel a felfogással, hogy kiábránduljon a másik belőletek!
Elveszitek a levegőt, a magánszférát tőlük. Meg ellenőrizgetni, belenézni dolgaikba! Jogilag se áll meg!
Probáljatok meg kevésbé féltékenyek, egoisták, önzőek lenni velük!
És még mielőtt valamelyik nagy élettapasztalatu nekem jönne!
30 év házassággal a hátam mögött mondom. És ilyen helyzetben is voltunk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!