Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Bipolaris vagyok de ő ezt nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Bipolaris vagyok de ő ezt nem tudja, mit tegyek hogy jora forduljanak a dolgok?

Figyelt kérdés

Beszelgettunk majdnem 2 honapig, ő az elso ferfi aki felkeltette az erdeklodesem, o minden teren hozzam valo.

De nekem bipolaris zavarom van amirol o nem tudott, es nem ertette miert vagyok egyik percben normalis a masikban meg depresszios vagy ideges.

Azt mondta addig nem talalkozik ameddig nem hagyom abba ezeket, de sajnos nem en iranyitom ezt nem tudom abba hagyni, azt meg hogy betegsegem van soha nem tudhatja meg. Regen szedtem ra gyogyszert, de mar nem. Tudom ha talalkoznank jora fordulna minden de nem akar mert ilyen vagyok. Amikor normalis vagyok el vagyunk, semmi baj.

Par napja mar nem is beszelunk megint rossz allapotban voltam es szerintem o csak ilyenkor azt hiszi hisztizek. Pedig ilyenrol szo sincs

Mit kene tennem?

2022. júl. 2. 00:13
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
96%

Egy ilyet nem lehet eltitkolni, ahogy nem is jött össze és levágta, hogy valami nagy gáz van a háttérben. Nem is akar találkozni.

Kezeltetni kell, és megvan az esélye hogy akkor se lesz jobb. Ez egy olyan betegség, amiről muszáj tudnia akivel együtt vagy.

"ő az elso ferfi aki felkeltette az erdeklodesem, o minden teren hozzam valo"

Mondjuk ez "vicces". Pont az a betegséged egyik lényege, hogy ezt hiszed a másikról, ő kb. az ezredik eddig akiről ezt gondolod. Lesz még pár ezer az életedben, akivel ugyanez lesz, hogy egy idő után eldobd mindet, ahogy vele is tennéd.

2022. júl. 2. 04:36
 12/27 anonim ***** válasza:
19%

Rengeteg pszichiátriai beteg mászkál diagnózis nélkül, valószínűleg a hisztis pcsák legtöbbjének problémája van.

Az a gond, hogyha megtudja a betegséget, nem fog javulást várni, és otthagy, hiszen ez nem "kinevelhető", akarattal irányítható dolog. Nyilván nem, mivel nem szedsz gyógyszert(bár elvileg nem is segít, csak próbálkoznak, pont most néztem dokumentumfilmet)..

Én most gyorsan titokban elkezdenék gyógyszert szedni, és ha elégedettebb velem, akkor szedném továbbra is, és megmondanám, hogy nem szeretnék gyereket(öröklődés), és hogy megváltoztam. Aztán szedném az első fél- egy évben, utána mondanám el.

Ha szedem és nem használna 3 hónap után sem, akkor nem szedném többet, a pasinak meg megmondanám, hogy mi van, hátha elfogad így. Amíg lehet változtatni, változtass csendben egyedül, ha nem lehet, jöhetnek a nyílt lapok.

Egyébként nem tudod neki azt mondani, hogy "elutazol pár napra" mikor kattant vagy, és repülőmódba rakod a kütyüidet? Aztán ha normális, akkor vissza? Még ezt próbálnám meg, kivonni magam, amíg nem vagyok vállalható, majd vissza. Te ezeket a változásokat észleled, vagy csak utólag, tőle tudod meg, hogy túllőttél a célon?

2022. júl. 2. 04:47
 13/27 anonim ***** válasza:
96%

"o minden teren hozzam valo."

Valószínűleg ő másképp gondolja és találkozni sem akar. Ne akarj hazugságra kapcsolatot építeni, mert nem fog működni! Tessék kezeltetni betegséged, vele pedig légy őszinte! Ha elfogad a betegségeddel együtt, akkor lehet kapcsolat. Hogyha nem, akkor nem illetek össze.

2022. júl. 2. 06:51
 14/27 anonim ***** válasza:
86%

Volt szerencsém

Nagyon nehéz egy bipolarissal , úgy hogy nem kezelteti magát.

Hiába te vagy a hős megmentő

2022. júl. 2. 07:53
 15/27 anonim ***** válasza:
9%

Te nem vagy bipoláris kérdező:) Ez nem olyan, hogy egyszer ilyen, a másik pillanatban olyan:) ennél a betegségnél időszakok vannak, nem óránkénti váltások! Gyógyszer mentesen elég súlyos következményekkel…

A leírt kép személyiségzavarra utalhat, vagy kamura.

2022. júl. 2. 08:13
 16/27 anonim ***** válasza:
95%
A bipolarisnak pont az a lényege, hogy szélsőséges hangulatingadozásai vannak. Egyénenként eltér, hogy milyen sűrűségű és hosszú egy egy ilyen “epizód”.
2022. júl. 2. 08:37
 17/27 anonim ***** válasza:
97%

Azt ugye tudod, hogy nem voltál vele korrekt, mert egy igen komoly dolgot eltitkoltál, aminek (igencsak kellemetlen) tünetétől, velejárójától nem tudtad kímélni.

Ideje egy nagy bocsánat kérésnek és egy őszinte beszélgetésnek. Fontos, hogy ne csak azt mondd hogy bipoláris személyiségzavarod van, és kezdjen ezzel a diagnózissal amit akar, hanem homályosítsd fel, hogy ez mit jelent pontosan, és hogy ez magyarázza a hangulatingadozásaidat.

Meg hogy végig szereted, csak néha nehezebb, és nem tudod visszafogni magad... ill. hogy ilyen esetekben hogyan tudna segíteni.

Ha ki vagy borulva, és valami rosszat mondasz, csinálsz, akkor utána kérj bocsánatot.

És bizony, úgy korrekt, hogy ahogy elvárod, hogy ő tolerálja a te csomagodat, úgy neked is tolerálnod kell az ő csomagját.

2022. júl. 2. 09:08
 18/27 anonim ***** válasza:
14%
16, ezek a szélsőséges ingadozások nem napon belül értendők! Szakmabeli vagyok amúgy…
2022. júl. 2. 09:14
 19/27 anonim ***** válasza:
100%
#17 vagyok... Szóval akárhogy is, ha akarsz tőle valamit, akkor bizony fel kell készítened, és el kell magyaráznod neki, és ha sikerül, és elfogadja, akkor jó, de ha nem, akkor sem haragudhatsz rá. Hogy hogyan lehet kezelni... nos, talán tenni kéne ennek érdekében, magától nem javul. Vagy miért nem kezelteted magad? Miért nem fogadod el, hogy ez egy betegség, amit kezelni kell, de miért várod el, hogy mások meg szenvedjenek miatta és tűrjék?
2022. júl. 2. 09:21
 20/27 A kérdező kommentje:
Nem haragszok ra, de biztos hogy nem fogom elmondani ismerkedesi statuszban hogy bipolaris vagyok. Mindegy mar
2022. júl. 2. 13:51
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!