Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az itteni nőgyűlölők gondolkodtak már azon, hogy szakemberhez forduljanak? - egy teljesebb élet reményében.
1. En ezzel tisztaban vagyok.
De akinek soha nincs noje, azzal mas problemak vannak alapvetoen. Tartom tehat az allitasomat.
Kivéve akiknek azért nincs, mert sosem fognak merni kezdeményezni.
Bár nekem voltak többé-kevésbé kapcsolataim (tudom ez hihetetlen, de ez azért van mert az életben nem vagyok olyen psycho mint itt néha), csak ne nekem kelljen kezdeményezni, mert arra képtelen vagyok.
Vagy az van, hogy a srác sikertelensége okán mindenféle hibát keres a nőkben, hogy ezzel ne csorbuljon az önmagáról kialakított képe.
Vagy a nők talán mégis beképzeltek lásd ábra -> [link] . Önképzavarosak, mint amikor egy hordó cicanaciban feszít, a másik meg kövérnek tartja magát, pedig semmi, a harmadik meg túl jó nőnek közben átlagos, vagy az alatti és alfát keres.
Meg, hogy legyen kivel felvágni a bnői előtt, hogy a pasim ilyen, ezzel önmaga egóját is az egekbe emelje.
és a szakember segit? A szakember nem fog not adni, vagy biztostani a ronda pasinak.
Ez olyan mint a kuruzslas egy daganatos betegnel, ahol csak a legjobb gyogszer segithetne (pl mint a no).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!