Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy valaki soha nem találja meg a párját az életben?
Magamra is értem ezt a kérdést, de más emberekre is, hogy ismertek ilyent? Esetleg érzitek magatokról, hogy megtörténhet ez veletek?
Én egyébként lassan 24 éves vagyok, nő kevés kapcsolatom volt és rövidek is.
Nem bírok már nyitni mások miatt, volt nem egy csalódásom is és eleve elég zárkózott vagyok.
Nehezen nyitok és nyílok meg, és a csalódások miatt még rosszabb a dolog.
Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy valaha is megtalálom az igazit, családom lesz stb.
Néha egy genetikai selejtnek gondolom magam, és ilyenkor arra jövök ra lehet nem mindnekinek adatik meg ez a dolog és valakinek más a célja az életben...
A :-) jel véletlenül került oda, sajnos ez nem vicces.
72N
Több nőismerősöm is van.
Van aki nagyon kövér, meg más gondok is vannak vele, azért.
Van, aki nagyon művelt, az alakja nagyon szép, de mániákusan csak egy dolognak él, azért (szerintem...bár nem tudom nála tényleg).
Van, akinek jó állása van, lakása, autója, de mindig olyanokba szeret bele, akik hát eléggé reménytelen esetek.
Nekem is kb szerencsén múlott, hogy lett valakim, akit tényleg szeretek.
24 évesen még ne add fel, simán lehet.
42 lennél, akkor már nem bíztatnálak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!