Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek van olyan, hogy valaki soha nem találja meg a párját az életben?
Magamra is értem ezt a kérdést, de más emberekre is, hogy ismertek ilyent? Esetleg érzitek magatokról, hogy megtörténhet ez veletek?
Én egyébként lassan 24 éves vagyok, nő kevés kapcsolatom volt és rövidek is.
Nem bírok már nyitni mások miatt, volt nem egy csalódásom is és eleve elég zárkózott vagyok.
Nehezen nyitok és nyílok meg, és a csalódások miatt még rosszabb a dolog.
Jelenleg nem tudom elképzelni, hogy valaha is megtalálom az igazit, családom lesz stb.
Néha egy genetikai selejtnek gondolom magam, és ilyenkor arra jövök ra lehet nem mindnekinek adatik meg ez a dolog és valakinek más a célja az életben...
Minden jellem kérdése.
Simán van olyan is aki gyilkolászik... vagy annyira magának valóvá vált, hogy képtelen másokhoz "idomulni" 50%-ban, pedig a párkapcsolat az sajnos vagy nem sajnos erről is szól.
Hogyne lenne.
De változni is tud az ember, ha akar, és annyira akarja a valamit, ami miatt megteszi. Ha nem teszi meg, akkor annyira nem is akarja.
Igen megeshet.
Kalandok lehetnek de annak ellenére nem tuti, hogy lesz egy igazi társa az embernek.
Kicsit én is elkezdtem ettől tartani, miután egy újabb kapcsolatomnak lett vége, és ugyanazok a minták ismétlődnek, kB. mindenkivel ugyanott romlanak el a dolgok, csak más formában.
Erre vannak különböző lehetőségek, terápiák, amik segítségével ezeket le tudja tenni az ember, mert sokszor pl. egy gyermekkori trauma miatt nem tud valaki elköteleződni egy kapcsolatban, hiába szeretne és próbálkozik, csak hát ez sem olyan egyszerű. És igen, ha annyira el van fojtva valakiben, akkor akár egész életében meg tudja fosztani attól, hogy működő, boldog párkapcsolata legyen.
Ha valaki ezt megpróbálja, ez is lehet legalább fél-egy év, és közben nem fogja egy nap után látványosan jobban érezni magát az illető, meg pénzt is kell áldozni rá, szóval valamilyen szinten érthető, sokan ezt meg sem próbálják, pedig van, akinek hosszú távon csak ez tudna megoldást adni. Én is csak ezt látom járható útnak, hát legalább próbálok tenni a célomért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!