Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Létezik olyan hogy valaki nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik olyan hogy valaki nem érzi magát elég jónak ahhoz, hogy komolyabbra forduljanak a dolgok?

Figyelt kérdés
Pl van egy lány, akit a fiú túl szexinek, dögösnek talál, de hosszú távon ne merne vele lenni, mert mi van ha elszereti tőle valaki más? És már többször hagyták ott az átlagosabb barátnői és az ágyban sem olyan ügyes.
2020. jan. 20. 23:40
 1/3 anonim ***** válasza:
18%

Én pl. ilyen vagyok, de mivel tőlem mindenki jobb, ez kőbe vésett tény, így nem is érezhetek máshogy :)

ÉS biztosan elmenne máshoz egy idő után, de nem is tehetne máshogy, mivel nekem nincsenek értékeim, sem anyagi, sem belső terén, nem érek semmit. Az is nagy kegy, ha még valaki szóba áll velem egyáltalán, bármilyen téren is, meg kell becsüljem azt a 7 embert akik talán kedvelnek még. Ki tudja meddig.

2020. jan. 20. 23:55
 2/3 anonim ***** válasza:
57%
Aki ekkora szerencsétlen az ne is csajozzon!
2020. jan. 21. 06:03
 3/3 anonim ***** válasza:
Így vesztettem el egy nagyon jó nőt, mert kevésnek éreztem magam mellé, holott nem is tudtam, hogy ő mit is gondol, érez, elég lennék-e neki?
2020. jan. 21. 07:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!