Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akarja komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat. Most ez miatt kellene szakítani?
Tiniként én is azt hittem, 24 évesen férjhez megye, 26, 28 évesen jön két gyerek és boldogság.
Egyáltalán együttéltek?
Nem mondom, h 24 évesen házasodjak össze, de 26 szerintem illene.
Elejétől fogva tudta
Hát nem tudom... nem okoskodni akarok, de valahogy nem tudom elképzelni, hogy ha igazàn szeretek valakit, vele tervezem az életemet, stb..., akkor csak azért szakítsak, mert ő mondjuk később szeretne aláírni egy nyamvadt papírt, mint én. Viszont nekem ez alapból sose volt létszükséglet, tehát lehet, hogy az én véleményem nem is releváns, de attól még ezt gondolom.
Mindenesetre beszélgessetek még, sokat. Rátok fér. Pl. Ha 30 alatt akarsz szülni házasságba, akkor miért lenne késő 27 évesen házasodni? Simán kijön a matek. Ugyanakkor “azt érzed, hogy ő ezt nem szeretné amúgy sem” miért, mitől érzed úgy? Ezeket meg kellene beszélnetek.
Együtt éltek?
Mindketten dolgoztok már? Stabil a munkahelyetek?
Miféle súlya van számodra az eljegyzésnek, házasságnak? Ugyanis javarészt anyagi vonzatai vannak: maga az esküvő sok pénz (a házasságkötés nem, az ingyenes), ha akarsz, és ha tippelnem kéne nagyot szeretnél, szépet, "tökéletesség" (ha nem, akkor ne haragudj a feltételezésért, és ne vedd figyelembe az erre vonatkozó dolgokat). Én egy kisebb, szerényebb esküvőn voltam a nyáron és 1 milla volt, aminek a fele jött vissza a házaspárnak. Tudtok ennyit belefektetni? Vagy majd a szülők állják? Velük milyen a viszonyotok? Csak mert sok szülő szeret beleszólni, főleg, ha pénzt ad bele.
Őszintén, szerintem ez nagyon nagy felelősség, és 2 év után maximum akkor vállalnám be, ha majdnem az elejétől együtt éltünk párommal, és nem volt komoly konfliktus.
Nő vagyok, de megértem, hogy párod miért gondolja korainak. Neked kell eldönteni, hogy párod, vagy elkezdesz újra ismerkedni, hátha találsz olyat, aki rövidebb idő után elvenne. Beszélgessetek, tudd meg ő miért halogatja, hogy érzelmileg vannak-e gondok részéről, vagy az elkötelezettség ijeszti meg, vagy logikus érvei vannak.
Nem, értelmes ember nem szakít ez miatt.
Ha neked egy nyamvadt papír ennyire fontos, hogy eldobd érte a kedvesedet, akkor az a kapcsolat olyan is.
Egyáltalán összeköltöztetek már? Meg 27-28 évesen szerintem teljesen okés házasodni, akkorra megvan az egzisztencia, elég pénz 1-2 gyerekhez, összecsiszolódtatok, stb.
29-30 évesen ráérsz szülni.
Más: mi a garancia, hogyha őt most ilyen hülyeség miatt elhagyod, találsz másikat annyi idő alatt?
Inkább nem, és 27 évesen egyedül leszel, akkor átkozod magad a baromságod miatt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!