Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom nem akarja komolyabbra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akarja komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat. Most ez miatt kellene szakítani?

Figyelt kérdés
2 ève vagyunk együtt, 24 vagyok, a barátom 26. Szoktunk beszélgetni eljegyzèsről stb. de sosem beszéltünk konkrét időről, h mikor. Ma a párom elkezdte, h ő csak 3 év múlva szeretné. Én a “régi idők” híve vagyok, h házasság és házasságban gyerek, nem divatból ábrándozok az eljegyzésről, nekem ennek súlya van, amit ő tud is. Picit matekoztam, h akkor 27 lennék, ott még az esküvő kitudja mikor lenne és 30 fölé csúsznék kb. mire lehetne baba. Én viszont mindig is 30 alatt szerettem volna szülni... Oké, tisztában vagyok, h az élet sosem úgy van ahogy szeretnénk, de úgy gondolom, h már nem vagyunk tinik, h évekig járjunk, felnőtt emberek vagyunk. Kisírni meg semmiképp sem szeretném a dolgokat, h most csak azért legyen mindez mert én szeretném... Volt ebből párszor kisebb vita, nem ért velem egyet ebben, h ez miért lenne későn. Azt érzem, h ő ezt nem szeretné amúgy sem... Komolyan, ezért kellene szakítani? Mert eltérő a véleményünk?
2018. jan. 10. 17:59
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:
73%
Nőként nem értek egyet a válaszadók többségével, pedig nem vagyok házasságpárti, és gyereket sem szeretnék. Ettől függetlenül tudom, hogy még mindig ez az élet rendje, hogy együtt élés után jön az eljegyzés, a házasság és a gyerek. És igen, a férfiakkal ellentétben a nők kifutnak az időből, bizonyos kor felett már nem ajánlott szülni! Ha minden feltétel adott, de a férfi halogatja a dolgot, akkor ott szerintem gáz van! Két ilyen sztori is volt az ismeretségi körömben, több éves kapcsolatok, mindkét esetben az volt a gond, hogy a nők már házasságot szerettek volna, a pasik pedig "MÉG" nem. Végül mindkét kapcsolat szakítással végződött, és roppant érdekes módon a pasik a következő kapcsolatukban egy és két év után önként és dalolva vették el a barátnőiket! Szóval én úgy látom, hogy ha egy férfi igazán akar egy nőt, és a dolognak nincs akadálya, akkor megkéri a kezét! Ha húzza-nyúzza, akkor már érdemes elgondolkodni!
2018. jan. 10. 20:39
 22/24 anonim ***** válasza:
83%

Ne haragudj kérdező, de borzalmas a stílusod. Ha élőben is ilyen vagy, akkor picit vegyél vissza, legalábbis szerintem.

Odaveted nekünk, hogy nézzük a te szemszögedből, de nem adsz pontos leírást. A kérdések felére nem válaszolsz, a másik felére flegmán, foghegyről, mert csak a megerősítést fogadós el. Ha ennyire akarsz, akkor szakíts, lépj vissza a szinglik világába, biztosan lesz olyan, aki fél év után elvesz. Aztán vagy jó lesz, vagy nem, te dolgod. Elképesztően rosszul kommunikálsz. Szerintem javítás ezen.

Arra továbbra válaszoltál senkinek, hogy mi párod indoka? Mennyit beszéltetek erről? Miért van súlya számodra a dolognak?

Azok pedig, akik úgy érzik, hogy a házasságon kívüli szülést támogatták volna azok (többek közt én is), akik korábban írtak: nem. Csak hova akar bárki is (elvonatkoztatva a kérdezőtől) gyereket szülni, ha nem kiegyensúlyozott, stabil a kapcsolat? Teljesen irreális, és igen, az ilyen helyzetekből lesz a válás, és a sírás. Mert az esküvő, az kellett, mert Isten színe előtt szent lett, meg milyen szép is...stb. Csak tovább nem gondolkoznak sokan.

Visszatérve, kérdező: KOMMUNIKÁLJ PÁRODDAL!!!!!! Ha reális, érthető érvei vannak, akkor gondold át a dolgot. Ha csak kifogásokat mond, szakíts. Nem olyan bonyolult ez. Csak meg kéne tudnod KOMMUNIKÁCIÓVAL, hogy párodnak teljesen más elképzelései vannak a jövőt illetően, vagy csak olyan szempontokat is figyelembe vesz, amiket te nem.

2018. jan. 10. 20:50
 23/24 anonim ***** válasza:
24%
Szerencsétlen pasi...igazán sajnálom.
2018. jan. 11. 07:33
 24/24 anonim ***** válasza:
48%

Bocs, lehet le leszek hurrogva, de...

Szereted a párod és ezért akartok majd esküvőt? Vagy egy donor kell, hogy 30 előtt tudj szülni? Ha szereted, akkor elvesz majd, lesz majd gyerek, a francnak kell siettetni? Jó, nyilván nem leszel fiatalabb, de baromi idegesítő ha azért KELL elvenni valakit, mert 6 évesen eltervezte az életét és neki muszáj az elkövetkezendő 5 éven belül szülnie.

Meg ha most ezért szakítasz, mi van ha évekig a kutyának sem kellesz és nem találsz pasit? Akkor hogy lesz gyerek? Vagy a 29.szülinapod előtt gyorsan összeszedsz valakit, hogy csináljon neked egy gyereket, nem baj ha 2 éven belül elváltok?

2018. jan. 11. 11:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!