Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem akarja komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat. Most ez miatt kellene szakítani?
együtt éltek?
lenne pénz lagzira vagy csak aláírtok és kész?
kell facere a gyűrűs kép?
1 eve kiirtam egy kerdest, amire kaptam a fejmosast hogy miert voltam olyan hulye hogy hazassag nelkul szultem 2 gyereket az exemnek aki remekul kisemmizett es kirakott az utcara.
Azoknak uzenem hogy ezert kell hazassagba szulni!
Nem az esküvő meg a fehér ruha "sürgős", hanem a gyerekvállalás! Ezt látom, sokan nem értik, csak fujjognak a házasságra.
Pedig ez két komoly kérdés, ami miatt igenis tönkre mehet a kapcsolat.
Gyereket akar egyáltalán?
Ez a "majd egyszer megkérlek" csak halogatás, hogy most három évig hátha nem zaklatod ezzel. Addig meg valami csak lesz.
Egyszr tényleg ülj le vele beszélni erről, hogy neked ez mennyire fontos, és ha egyáltalán nem szeretné, akkor most szóljon és mentek külön. Jó ha érzi a súlyát, hogy igenis komolyan gondolod, és képes vagy megtenni a kellő lépéseket.
Nem értem miért baj, ha valakinek ez igenis fontos.
Én nem teljesen értek egyet azokkal, akik szerint ha emiatt szakítanál, akkor nem is szereted a párod. Mármint oké, lehet van ebben is valami, de szerintem ha ilyen fontos kérdésben nem értetek egyet, akkor miben fogtok? A házasság meg a gyerekvállalás tipikusan azok a kérdések, amikben nem létezik kompromisszum, egyik vagy másik felet arra kárhoztatni hogy örök életére mondjon le a vágyairól szerintem elég nagy önzőség, és szerintem igazából szerencsés, hogy ilyen hamar felismered, hogy nem értetek egyet, nem ugyanazokat akarjátok, mert akkor még időben, relatíve kis sérülésekkel tudtok továbblépni mindketten. Voltak is itt már párszor olyan kérdések, hogy 4-5-6-10 év után nem házasodtak össze, és az egyik fél kétségbeesetten írja, hogy már lassan kifut az időből, a teljes fiatalságát a másik emberre áldozta, és még csak házasság sem lett belőle, akkor bezzeg olyan válaszok jönnek rendre, hogy "ezt a kapcsolat elején nem beszéltétek meg?" Hát na, marha nagy a segítőkészség itt :D
Én kérdező, azt mondom, ha van benned bármi bizonytalanság (és látom, hogy van), akkor mindenképp érdemes elbeszélgetni a pároddal arról, hogy ő ezt hogy látja, te ezt hogy látod, és hogy egyáltalán van-e értelme a közös jövőt tervezni így, hogy ennyire nem vagytok egy hullámhosszon. Igen, valóban nincs rá semmi garancia, hogy ha szakítatok most, akkor hamar találnál olyan párt, aki x időn belül elvenne és családot alapítana veled, de neked kell eldöntened, hogy megéri-e. Ennyi infó alapján az is lehet, hogy csak az időtöket pazaroljátok egymás mellett a pároddal, és minden pillanat elvesztegetett idő, amit akár olyannal is tölthetnél, aki ugyanazt szeretné, mint te. Vagy nem, ezt is csak te tudhatod.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!