Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » A párom nem akarja komolyabbra...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem akarja komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat. Most ez miatt kellene szakítani?

Figyelt kérdés
2 ève vagyunk együtt, 24 vagyok, a barátom 26. Szoktunk beszélgetni eljegyzèsről stb. de sosem beszéltünk konkrét időről, h mikor. Ma a párom elkezdte, h ő csak 3 év múlva szeretné. Én a “régi idők” híve vagyok, h házasság és házasságban gyerek, nem divatból ábrándozok az eljegyzésről, nekem ennek súlya van, amit ő tud is. Picit matekoztam, h akkor 27 lennék, ott még az esküvő kitudja mikor lenne és 30 fölé csúsznék kb. mire lehetne baba. Én viszont mindig is 30 alatt szerettem volna szülni... Oké, tisztában vagyok, h az élet sosem úgy van ahogy szeretnénk, de úgy gondolom, h már nem vagyunk tinik, h évekig járjunk, felnőtt emberek vagyunk. Kisírni meg semmiképp sem szeretném a dolgokat, h most csak azért legyen mindez mert én szeretném... Volt ebből párszor kisebb vita, nem ért velem egyet ebben, h ez miért lenne későn. Azt érzem, h ő ezt nem szeretné amúgy sem... Komolyan, ezért kellene szakítani? Mert eltérő a véleményünk?
2018. jan. 10. 17:59
1 2 3
 11/24 anonim ***** válasza:
38%

együtt éltek?

lenne pénz lagzira vagy csak aláírtok és kész?

kell facere a gyűrűs kép?

2018. jan. 10. 18:45
 12/24 A kérdező kommentje:
Na, az előző válaszom a hurrogóknak szól! Igen, mindketten dolgozunk és együtt is élünk. Működik minden. Most jobb? Most miért akartok meggyőzni a nyamvadt papír ellen? Én sem győzködlek titeket az én beállítottságomról, h ez miért “jobb”. Ha csak ennyire jöttetek, vagy ha nem tudtok az én véleményem szemszögéből segíteni, akkor görgessetek tovább. De köszi a fáradtságot :)
2018. jan. 10. 18:47
 13/24 anonim ***** válasza:
51%
ha azért elhagynád mert nem vesz el 27 éves korod előtt, akkor nem szereted ennyire egyszerű a képlet
2018. jan. 10. 18:47
 14/24 A kérdező kommentje:
Ha lenne is eljegyzes a lagzi ugysem 1 ev mulva lenne hanem 2 minimum. Ugyhogy szuszaaa!
2018. jan. 10. 18:48
 15/24 anonim ***** válasza:
43%
annyira szánalmas ez az egész, van egy jó kapcsolat, és akkor indul a hiszti, hogy vegyééééél el, naaaaa, aztán koppansz és sírsz, hogy jaj miért?!
2018. jan. 10. 18:51
 16/24 anonim ***** válasza:
43%
Majd 33 évesen ott leszel elváltan egy vagy két pici gyerekkel mert aki 26 évesen házasodik az 35 évesen dobbantani fog. Gratulálok :)
2018. jan. 10. 19:20
 17/24 anonim ***** válasza:
100%

1 eve kiirtam egy kerdest, amire kaptam a fejmosast hogy miert voltam olyan hulye hogy hazassag nelkul szultem 2 gyereket az exemnek aki remekul kisemmizett es kirakott az utcara.

Azoknak uzenem hogy ezert kell hazassagba szulni!

2018. jan. 10. 19:21
 18/24 anonim ***** válasza:
100%

Nem az esküvő meg a fehér ruha "sürgős", hanem a gyerekvállalás! Ezt látom, sokan nem értik, csak fujjognak a házasságra.

Pedig ez két komoly kérdés, ami miatt igenis tönkre mehet a kapcsolat.

Gyereket akar egyáltalán?

Ez a "majd egyszer megkérlek" csak halogatás, hogy most három évig hátha nem zaklatod ezzel. Addig meg valami csak lesz.

2018. jan. 10. 19:21
 19/24 anonim ***** válasza:
100%

Egyszr tényleg ülj le vele beszélni erről, hogy neked ez mennyire fontos, és ha egyáltalán nem szeretné, akkor most szóljon és mentek külön. Jó ha érzi a súlyát, hogy igenis komolyan gondolod, és képes vagy megtenni a kellő lépéseket.

Nem értem miért baj, ha valakinek ez igenis fontos.

2018. jan. 10. 19:54
 20/24 anonim ***** válasza:
82%

Én nem teljesen értek egyet azokkal, akik szerint ha emiatt szakítanál, akkor nem is szereted a párod. Mármint oké, lehet van ebben is valami, de szerintem ha ilyen fontos kérdésben nem értetek egyet, akkor miben fogtok? A házasság meg a gyerekvállalás tipikusan azok a kérdések, amikben nem létezik kompromisszum, egyik vagy másik felet arra kárhoztatni hogy örök életére mondjon le a vágyairól szerintem elég nagy önzőség, és szerintem igazából szerencsés, hogy ilyen hamar felismered, hogy nem értetek egyet, nem ugyanazokat akarjátok, mert akkor még időben, relatíve kis sérülésekkel tudtok továbblépni mindketten. Voltak is itt már párszor olyan kérdések, hogy 4-5-6-10 év után nem házasodtak össze, és az egyik fél kétségbeesetten írja, hogy már lassan kifut az időből, a teljes fiatalságát a másik emberre áldozta, és még csak házasság sem lett belőle, akkor bezzeg olyan válaszok jönnek rendre, hogy "ezt a kapcsolat elején nem beszéltétek meg?" Hát na, marha nagy a segítőkészség itt :D

Én kérdező, azt mondom, ha van benned bármi bizonytalanság (és látom, hogy van), akkor mindenképp érdemes elbeszélgetni a pároddal arról, hogy ő ezt hogy látja, te ezt hogy látod, és hogy egyáltalán van-e értelme a közös jövőt tervezni így, hogy ennyire nem vagytok egy hullámhosszon. Igen, valóban nincs rá semmi garancia, hogy ha szakítatok most, akkor hamar találnál olyan párt, aki x időn belül elvenne és családot alapítana veled, de neked kell eldöntened, hogy megéri-e. Ennyi infó alapján az is lehet, hogy csak az időtöket pazaroljátok egymás mellett a pároddal, és minden pillanat elvesztegetett idő, amit akár olyannal is tölthetnél, aki ugyanazt szeretné, mint te. Vagy nem, ezt is csak te tudhatod.

2018. jan. 10. 19:55
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!