Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarja komolyabbra fordíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

7éve vagyunk együtt a párommal(26/F),lassacskán eljön(ne) az ideje egyel magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat...szerintem.

Szeretne majd babát,eljegyzést is tervezgette(állítólag,de nem nagyon hiszem),valamiért mégsem jutunk egyről a kettőre.Olyannyira nem,hogy beszélni sem hajlandó ezekről.

Ha ismerősök kérdezik(egyre sűrűbben),hogy Esküvő mikor lesz?Baba mikor lesz? ő csak hárít,meg ááá...még ráér,nem kell még.De volt már,hogy mondta nekem,hogy csináljunk babát.Mi ez?Nem tudja mit akar?Volt valaki hasonló helyzetben?De miért nem mondja el őszintén,mit akar?Miért kell össze-vissza beszélni és engem is összezavarni?Én szeretnék babát.Akár most is...de 1-2év múlva mindenképp.

Tegnap nővére kérdezett rá...ugyan azt válaszolta...ááá...nem kell...ráér...

Azt érzem,hogy nem szeret eléggé,nem biztos a kapcsolatunkba.Köszi a válaszokat.

N/23.

2014. szept. 19. 22:42
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Igazad van, nem akarja komolyabbra fordítani, és csak hárít. 7 év után semmi meglepetés sem érheti veled kapcsolatban, hogy félnie kelljen akármitől.

Nem téged tart az igazinak szerintem, és a jobb lehetőségre vár.

Egy mély, őszinte beszélgetésre volna szükségetek.

2014. szept. 19. 22:44
 2/19 anonim ***** válasza:
94%

26 évesen lehet h nem érzi még késznek magát rá. van olyan ismerősöm, aki eldöntötte, hogy 30 éves koráig nem házasodik, nem lesz gyereke. Aztán 31 évesen már valóban apuka lett, gyűrűvel a kezén, önszántából.

no, de azért olyan is van, aki sose akar megérni rá. ezért is kell egy őszinte beszélgetés. ha kijelenti határozottan, hogy elvesz és babát is akar majd mindenképpen TŐLED, akkor légy türelmes. De ha mismásol...

2014. szept. 19. 22:50
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Egyesnek igaza van. Abban a pillanatban ahogy megtalálja az "igazit" ott fog hagyni a francba. A nőt meg egy éven belül elveszi. Annyi ilyen történet van itt gyakorin is. Nem hagy el addig, mert egy kis kedveskedésért cserébe van ingyen szex meg házicseléd.

Ultimátumot kell neki adni, vagy elhatározza magát és akkor esküvő, vagy akkor nem kell egymás idejét pazarolni. Az eljegyzéssel se kell sokat tökölni, mert az is csak időhúzásra lesz jó neki, ha nem gondolja komolyan. Ha meg komolyan gondolja akkor meg úgyis az esküvő a lényeg.

2014. szept. 19. 22:53
 4/19 anonim ***** válasza:
100%

Első 2 válaszolónak tökéletesen igaza van.

7 éve együtt vagytok, beszélj vele bátran a kétségeidről. És lényeg h ne hárítsa el.

2014. szept. 19. 22:53
 5/19 A kérdező kommentje:
Próbáltam vele erről beszélni,nem lehet...egyszerűen nem ad konkrét válaszokat.Dee majd akarok...ez a legkonkrétabb,amit mond,de én ebből továbbra sem tudom eldönteni,hogy csak mondja,vagy mi van?!!
2014. szept. 19. 22:55
 6/19 anonim ***** válasza:
100%
Majd? Mikor? Mitől teszi függővé? El akar érni valamit előtte? Mi az, amiben hátráltatná a kapcsolatotok legalizálása?
2014. szept. 19. 22:56
 7/19 A kérdező kommentje:
Annyira nem akarom erőltetni sem,hogy ultimátumot adjak,mert azt sem akarom,hogy úgy érezze,rákényszerítem az esküvőt,babát,mindent...
2014. szept. 19. 22:58
 8/19 anonim ***** válasza:
Hát igen mégis mikor?? Lehet, hogy még évekig játszaná ezt veled aztán 3-4 év után végleg megunnád...
2014. szept. 19. 22:58
 9/19 A kérdező kommentje:
Azt mondta még,hogy hitel mentes akar lenni...Van egy hitel,ami 2019-be jár le.Jövőre akarunk házat venni(vagy azt is csak én akarom??!),az 15év hitelt jelent.20év múlva akar gyereket?
2014. szept. 19. 23:00
 10/19 anonim ***** válasza:
100%
Kifogás, kérdező.
2014. szept. 19. 23:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!