Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nem akarja komolyabbra fordíta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nem akarja komolyabbra fordítani a kapcsolatunkat?

Figyelt kérdés

Sziasztok.

7éve vagyunk együtt a párommal(26/F),lassacskán eljön(ne) az ideje egyel magasabb szintre emelni a kapcsolatunkat...szerintem.

Szeretne majd babát,eljegyzést is tervezgette(állítólag,de nem nagyon hiszem),valamiért mégsem jutunk egyről a kettőre.Olyannyira nem,hogy beszélni sem hajlandó ezekről.

Ha ismerősök kérdezik(egyre sűrűbben),hogy Esküvő mikor lesz?Baba mikor lesz? ő csak hárít,meg ááá...még ráér,nem kell még.De volt már,hogy mondta nekem,hogy csináljunk babát.Mi ez?Nem tudja mit akar?Volt valaki hasonló helyzetben?De miért nem mondja el őszintén,mit akar?Miért kell össze-vissza beszélni és engem is összezavarni?Én szeretnék babát.Akár most is...de 1-2év múlva mindenképp.

Tegnap nővére kérdezett rá...ugyan azt válaszolta...ááá...nem kell...ráér...

Azt érzem,hogy nem szeret eléggé,nem biztos a kapcsolatunkba.Köszi a válaszokat.

N/23.

2014. szept. 19. 22:42
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Azt hiszem kezdek én is rájönni.Csak nem akarom beismerni...vagy bevallani magamnak.
2014. szept. 19. 23:06
 12/19 anonim ***** válasza:

Igaz mi fiatalabbak voltunk, de nálunk is ugyanez volt, hogy én szerettem volna komolyabbra fordítani a kapcsolatot, de a barátom erről sosem beszélt, vagy hárított.. mondanom sem kell, szakítás lett a vége. De végül rájött, hogy mégis velem akar lenni, azóta már kb 1 éve vagyunk együtt, most már ő mondogatja folyton h szeretne összeköltözni, meg babát, és látszik is rajta h komolyan gondolja. :)

Szóval ha nem mondja, és hárít, az azt jelenti, hogy nem akar veled elköteleződni. Már csak idő kérdése, hogy ebből mikor jut el oda, hogy véget vet a kapcsolatnak.

2014. szept. 19. 23:11
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem több mint tíz évem ment el erre feleslegesen. Nem én voltam az, akit el akart volna venni, és mindketten csak feleslegesen raboltuk egymás idejét.

Most menyasszony vagyok, és ő is nősülni készülne.

2014. szept. 19. 23:17
 14/19 A kérdező kommentje:

Hát nem nyugtattatok meg kifejezetten.=) =(

Összeszedem magam és megpróbálok vele beszélni normálisan...és most választ kell,hogy adjon!!

Köszi mindenkinek!

2014. szept. 19. 23:20
 15/19 anonim ***** válasza:
41%
Nincs közöm hozzá igaz, de mi értelme ilyen korán házasodni? Ilyen fiatalon még előttetek az élet. Mi az oka ennek a sietségnek?
2014. szept. 20. 00:00
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

15, menj már, 23 és 26 évesek, nem gyerekek! 7 éve vannak együtt, mégis mire kellene még várniuk?

Egyáltalán nem lenne korán!

2014. szept. 20. 00:02
 17/19 anonim ***** válasza:
52%
Lehet hogy valóban nem korai, ők tudják. Nekem 26 évesen, eszembe se jutott, hogy megházasodjak, de ez egyéntől is függ valóban. Egyébként szerintem sok fiatal a gondok elől menekül a házaságba,aztán 1-2 év múlva rájönnek,hogy nem nagyon jött be a dolog.
2014. szept. 20. 00:12
 18/19 anonim ***** válasza:

Számomra ez azért fura, mert én jó esetben 22 évesen fejezem be az egyetemet. Persze, valószínűleg már lesz emellé egy biztos munkahelyem is, viszont ennyi idősen biztos, hogy nem akarnék gyereket. 28-30 évesen ráér, addig még élni és szórakozni akarok. Ha van párom akkor vele menni mindenfelé, ha nincs, akkor utazgatni. :)

Szóval beszélj vele, hogy mikor majd... Az anyagi dolgokban meg igaza van, ettől függetlenül lehet, hogy csak hárít.

L

2014. szept. 20. 11:44
 19/19 anonim ***** válasza:
Hát, 26 évesen még én is hárítanám a dolgot valószínűleg.:) Különben azt se értem, hogy ha már 7 éve együtt vagytok,hogy nem ismeritek ennyire egymás szándékait? Sose beszéltetek erről?
2014. szept. 20. 15:34
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!