Milyen dolog ez anyós jelőltemék részéről? Megkérdő jeleznek engem és a múltamat és minden ami velem és ami a kapcsolatunkat illeti? Teljes bizalmatlanás?
ma 07:28
Hát ez az hogy én 30 vagyok a barátnőm 29.Külön élünk,saját lakásunk van.
és a barátnőd mit szól ezekhez a dolgokhoz?
Nálunk az anyós állandóan engem akart befeketíteni a lányánál. Próbált kifúrni. A barátnőm pedig közölte vele, hogy még egy rossz szó és soha többé nem áll szóba velük.
Na ezen a ponton rögtön abbamaradtak a csesztetések.
Az én anyósom is ezt csinálta, csak ő még a szememebe se volt képes mondani. A jelenlétemben vigyorgott mint a tejbetök, a hátam mögött pedig mindennek elmondott a férjem előtt. Meg akarta győzni, hogy váljon el tőlem.
A vége az lett, hogy egyáltalán nem megyünk már hozzá és nem is beszélünk vele. Most vagyok 12 hetes terhes, a férjem mindenkinek szétkürtölte az örömhírt a családban, anyósomat kivéve. Azt mondta, nem akar ilyen nagymamát a gyerekünknek, és egyébként is, ha az anyja így gyűlöl engem, akkor semmi szükség rá, hogy kizárólag a gyerek miatt rendezzük vele a viszonyt.
És igaza is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!