Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan tovább? Szeretném, hogy komolyabbra forduljanak köztünk a dolgok. Tippek?
Tegnap megvolt a 9. találkozás. Ölelkeztünk, kézen fogva járunk, csókolózkodtunk. Ő is megcsókolt magától, én is őt, de ő ezt tőlem nem várta. Ezért megvolt lepődve. Kérdeztem tőle, hogy mikor mutathatlak be a szüleimnek? Hogy később. De hogy eljön hozzánk az biztos. Mondom én is szeretnék megismerkedni a szüleiddel, hogy rendben, lehet róla szó, de hogy később.
Kérdezem tőle, hogy máma meg-i felel neki, úgy szeretnék vele lenni, hogy máma neki nem felel meg, mert vanna elintézni való ügyei. Megy a barátnőjével a városba, és aztán kell neki tanulnia iskolába, mert sok van neki. De hogy nem voltunk utoljára kint. Mondom: szeretnék veled lenni rendszeresen, minnél több időt együtt tölteni. Hogy eleget vagyunk együtt. Én: és ez baj? Ő: hogy hogy szeretnék lenni rendszeresen együtt. Én: mikor lesz időd. Ő: hogy megy városba és aztán fog tanulni. Én: még jó hogy mentünk tegnap. Ő: hogy azért ha nem megyünk tegnap, akkor mentünk volna máma. Én: én szerettem volna máma is. Ő: és mikor fogok tanulni? 6 írasbeli lesz neki. Én: szerdáig van időd. Ő: hogy nem is. Egy tantrágyból 5 oldal is van. Én: Én értelek, hogy sok van neked tanulni, de regaláb cseppet legyünk kint. Nem muszáj olyan sokáig lenni kint mint tegnap, mert sok van neked tanulni, értelek. Ő: hogy cseppett lehetünk kint, de nem ma. Holnap elmegyünk komolyan. Hogy sok van neki tanulni, hogy szokjam meg. Én: én már megvagyok rád szokva, hogy mindig együtt vagyunk. Szeretnék veled lenni mindig. Ő: ez nem megy állandóan. És nem szeretném, ha nagyon megszokjunk egymáshoz, mert mikor nem lehetünk mindig együtt, akkor az rossz lesz. Én: leszünk minnél több időt együtt, ne félj. Ő: de úgy értem, mikor én nekem lesz iskolám, neked lesz délutános műszakod. Én: értelek, de most reggelis leszek. Ő: hogy oké, de ha neki sok lesz az iskolából, vagy ha 5kor fog hazajönni, szintén nem lehetünk együtt . Csak mondom, hogy tudd. Én: én értelek, de próbálj időt találni kettőnkre. Én rád találok időt. Ő: én mindig találtam rád időt, mindig úgy csináltam. Én: tudom, köszönöm.
A seggét már simogatom, megengedte, nem védekezik. Rám fekszik. Szeretném, ha komolyabbra forduljanak köztünk a dolgok. Nem tudom, hogy ő ezt már úgy veszi, hogy együtt vagyunk. Tippek?
Már ne haragudj: ezek annyira tipikus tini kérdések... miért nem oda írtad?
"meg-i felel neki"
Tessék?
"nem voltunk utoljára kint"
Véletlenül nem úgy akarta mondani, hogy 'nem utoljára voltunk kint' ?
Mert úgy lenne értelmes.
Az írásod alapján 12 éves lehetsz.
Miért írsz a felnőtt kategóriába?
Ja: együtt vagytok.
Ezt már ő is így gondolja.
Ez viszont nem jelenti azt, hogy már le is akarna feküdni veled!
Hát nem akarlak elkeseríteni, de ez siralmas. A csaj minden lehetséges módon távolságot tart és éket ver közétek, félrebeszél, hülye kifogásokat hoz.
A barátnőmmel az első randin (akkor találkoztunk először) volt csók, bújás, meg minden. A másodikon lefeküdtünk (ő akarta! :D cuki volt). A következőn együtt aludtunk. Két hét múlva már családdal, barátokkal is találkozott. Ilyen ha egy kapcsolat halad valahova.
(mondjuk azt hozzátenném, hogy ha első randin nincs erős vonzalom, csók, és hamar nem teperjük le egymást, akkor kár erőltetni az egészet általában. Nem voltam még olyan harmadik randin lánnyal ahol nem volt szex. Általában elsőn eljutunk az ágyig. Nálad meg kilenc és max félős tini petting. Lagymatag. Egy lánynak nem ez kell. Ő is azon kattog hogy tényleg ilyen lúzer vagy-e, vagy csak annak tűnsz.)
21 és 18?
Nem akarlak megbántani, de első olvasásra én is azt hittem, hogy maximum 12 éves vagy.
Ha jól sejtem, akkor te vagy a fiú.
Kérlek, ha szeretne tanulni, ne akadályozd meg abban szegény lányt.
Bőven lesz időtök együtt lenni, de ha most szeretne egy kis időt tanulással tölteni, ami nagyon fontos a jövőke szempontjából, kérlek ne erőltesd, hogy "kint legyetek."
Esetleg amíg tanul, te is tanulhatnál valamit.
"A seggét már simogatom, megengedte, nem védekezik. Rám fekszik." Ehhez nem tudok mit hozzáfűzni.
Na, azért ez normális embereknél nem így megy!
18 évesen még teljesen jó az is, ahogy ő viselkedik, és nem szabad sürgetni.
Foglalkozz vele sokat, és szépen haladnak majd a dolgok.
Közben megtanulhatnál normálisan magyarul is, az mindig jól jön a lányoknál is!
Akkor még esetleg a vallás is bejátszhat itt.
Már csak ezért sem szabad sürgetni.
Tényleg hagyjad tanulni.
Viszont találkozzatok nyugodtan, ha ő is szeretné, és ott próbálkozhatsz új dolgokkal.
Érezni fogod, hogy szeretné-e.
12:28: Miért tenné ezt?
Oké, azok tík vagytok. Ez a lány még gyerek ami nem is meglepő.
Kérdeztem tőle, hogy akkor most együtt vagyunk? Hogy mnem tudja. Hogy nem biztos ebben, hogy ez még korai neki. Kezd már komolyan elegem lenni ebből. Írtam neki, hisz már 1 hónapja ismerjük egymást. MIért nem vagy biztos? Istenem kezd már komolyan elegem lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!