Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Hogyan tovább? Szeretném,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hogyan tovább? Szeretném, hogy komolyabbra forduljanak köztünk a dolgok. Tippek?

Figyelt kérdés

Tegnap megvolt a 9. találkozás. Ölelkeztünk, kézen fogva járunk, csókolózkodtunk. Ő is megcsókolt magától, én is őt, de ő ezt tőlem nem várta. Ezért megvolt lepődve. Kérdeztem tőle, hogy mikor mutathatlak be a szüleimnek? Hogy később. De hogy eljön hozzánk az biztos. Mondom én is szeretnék megismerkedni a szüleiddel, hogy rendben, lehet róla szó, de hogy később.

Kérdezem tőle, hogy máma meg-i felel neki, úgy szeretnék vele lenni, hogy máma neki nem felel meg, mert vanna elintézni való ügyei. Megy a barátnőjével a városba, és aztán kell neki tanulnia iskolába, mert sok van neki. De hogy nem voltunk utoljára kint. Mondom: szeretnék veled lenni rendszeresen, minnél több időt együtt tölteni. Hogy eleget vagyunk együtt. Én: és ez baj? Ő: hogy hogy szeretnék lenni rendszeresen együtt. Én: mikor lesz időd. Ő: hogy megy városba és aztán fog tanulni. Én: még jó hogy mentünk tegnap. Ő: hogy azért ha nem megyünk tegnap, akkor mentünk volna máma. Én: én szerettem volna máma is. Ő: és mikor fogok tanulni? 6 írasbeli lesz neki. Én: szerdáig van időd. Ő: hogy nem is. Egy tantrágyból 5 oldal is van. Én: Én értelek, hogy sok van neked tanulni, de regaláb cseppet legyünk kint. Nem muszáj olyan sokáig lenni kint mint tegnap, mert sok van neked tanulni, értelek. Ő: hogy cseppett lehetünk kint, de nem ma. Holnap elmegyünk komolyan. Hogy sok van neki tanulni, hogy szokjam meg. Én: én már megvagyok rád szokva, hogy mindig együtt vagyunk. Szeretnék veled lenni mindig. Ő: ez nem megy állandóan. És nem szeretném, ha nagyon megszokjunk egymáshoz, mert mikor nem lehetünk mindig együtt, akkor az rossz lesz. Én: leszünk minnél több időt együtt, ne félj. Ő: de úgy értem, mikor én nekem lesz iskolám, neked lesz délutános műszakod. Én: értelek, de most reggelis leszek. Ő: hogy oké, de ha neki sok lesz az iskolából, vagy ha 5kor fog hazajönni, szintén nem lehetünk együtt . Csak mondom, hogy tudd. Én: én értelek, de próbálj időt találni kettőnkre. Én rád találok időt. Ő: én mindig találtam rád időt, mindig úgy csináltam. Én: tudom, köszönöm.

A seggét már simogatom, megengedte, nem védekezik. Rám fekszik. Szeretném, ha komolyabbra forduljanak köztünk a dolgok. Nem tudom, hogy ő ezt már úgy veszi, hogy együtt vagyunk. Tippek?

2020. jan. 3. 12:17
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Túlságosan nyomulsz rá. De az utolsó válaszodban le is írod, hogy a lány szerint is túl sokat vagytok együtt. Miért nem tudod heti kétszer elhívni rendes randira? Nem csak "máma menjünk ki"

Hanem "kedden eljössz velem kávézni?" és addig nem zargatod.

2020. jan. 3. 14:50
 22/25 A kérdező kommentje:
14:50: El szerettem őt hívni étterembe, és hogy nem éhes. Ma ha szeretné, akkor elhívnám őt. Ha ma szeretne találkozni elhívom őt pizzára.
2020. jan. 3. 14:56
 23/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem érted. Ne azt mondd neki hogy menjünk ki, aztán ha azt mondja oké akkor elmentek pizzázni. Hanem úgy is kéne kezdeni, hogy "elmegyünk pizzázni jövő hét szerdán?" ha igent mond, akkor mondhatod, hogy "rendben, este 7re érted megyek".

De nem az hogy minden nap molesztálod és rá erőlteted magad.

2020. jan. 3. 14:59
 24/25 A kérdező kommentje:

14:59: Ő el is szeretett volna menni pizzára, csak mikor mentünk volna, akkor hogy nem akar, hogy nem akar hogy pénzt költsünk. MOndom én kifizetem, hogy nem, hogy sétáljunk inkább.

Mivel molesztálom? Hisz minnél több időt szeretnék vele tölteni

2020. jan. 3. 15:03
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Egy biztos: Én már rég lekoptattalak volna. Ilyen nyomuló komolytalan csávó nekem se kellene.
2020. jan. 3. 16:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!