Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megismersz egy nőt akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismersz egy nőt akivel komolyabbra gondolod és az első szexnél észreveszed, hogy szilikon melle van akkor lelépsz vagy elfogadod vele együtt?

Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 19:40
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
72%
Miert lenne gond a szilikon mell?
2019. nov. 10. 19:44
 2/17 anonim ***** válasza:
67%

Mielőtt lelépnék még jól kicsúfolom.

Hány éves vagy apám? Mennyire sekélyes, hogy egy dolog miatt képes lennél dobni valakit?

Normáliséknál ha komolyra gondolod akkor van annyi a kapcsolatokban, hogy más is megfog az adott csajban nem csak annyi, hogy nagyok a lökhárítói.

2019. nov. 10. 19:46
 3/17 anonim ***** válasza:
13%
Úgy beszélyz a szilikon mellről, mintha szerencsétlen nem tehetne arról, mitöbb, nem fizetett volna egymillió forintot arra, hogy egy gnóm legyen. :'D
2019. nov. 10. 19:51
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Már miért lépnék le? Nem vagyok szilikon párti, de nem kizáró ok. Ettől még ugyanúgy jó ember lehet. Ha szépen meg van csinálva, akkor meg esztétikailag sincs vele gondom. Főleg, hogy komoly szándékkal indul a dolog, szerintem ennyitől nem kéne kiakadni.
2019. nov. 10. 19:59
 5/17 anonim ***** válasza:
94%
Szilikon cickó.. engem nem zavarna. Eleve ha csak első szexnél veszem észre akkor az azt jelenti hogy egészen minimális tuningot kapott az első lökhárító, ami jó, mert nem feltűnő a hétköznapokban. Egy ilyennek elhinném hogy tényleg csak magának csinálta. Sajnos a legtöbb szilikonmellen látszik ruhában, sőt nagykabátban is hogy az, na az például már nem tetszene, de alapból nem is kezdek olyan lányokkal, de ők sem kezdenének velem, én nem az a kategória vagyok :)
2019. nov. 10. 20:05
 6/17 anonim ***** válasza:
93%
Mintha nem is tudnád hogy műcsöcs nélkül nem nő egy nő a férfisk szemében.
2019. nov. 10. 20:21
 7/17 anonim ***** válasza:
17%
Engem nem vonz a műanyag nő. Inkább ne legyen melle, de legyen természetes a nő.
2019. nov. 10. 20:31
 8/17 A kérdező kommentje:
Sajnos nekem nagyon kicsi van, A kosárméretet se éri el és azon gondolkodtam megcsináltatom mert így olyan vagyok, mint egy 12 éves. Eddig sokan mondták,hogy inkább ne legyen, mint hogy mű legyen és azért érdekelnének a vélemények.
2019. nov. 10. 20:39
 9/17 anonim ***** válasza:
100%
Nem baj az. Nem az számít.
2019. nov. 10. 20:40
 10/17 anonim ***** válasza:
69%

Nem tudnék összejönni szilikonmellű nővel. Bocs, én leszek a paraszt, de nem menne. És nem konkrétan a szilikon miatt, hanem amivel ezzel a nők járnak. Vagy nagyon műk és ribizlisek, vagy semmi önbizalmuk nincs. Ha valaki szilikonnal akarja többnek érezni magát, az pont olyan gáz, mintha egy srác bicepszeket szintolozna magába.

Nálam elvárás, hogy életem nője rendben legyen belül.

2019. nov. 10. 20:45
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!