Edzett hátlapi üvegfólia és átlagos szilikon tok együtt működhet?
Figyelt kérdés
Rendeltem egy iPhone SE tipusu mobiltelefont es hozza elolre, hatulra uvegfoliat, illetve egy vedotokot. Mit gondoltok, a hatlapi uvegfolia es a vedotok parhuzamos hasznalata okozhatnproblemat? Olvastam olyat, hogy felgyurodik a folia, de ugye ez uvegmel nem tortenhet meg. A Tok-Shop munkatarsa azt mondta, berepedhet az uvegfolia a tokban. Valos ez? Megtortenhet? Van ertelme igy hasznalni? Az eredeti elgondolas az volt, hogy tuti biztosra menjek, de ne ugy nezzen ki, mint egy Caterpillar telefon, nekem a bumper tokok tul sokak mar...2016. dec. 20. 17:35
1/1 anonim válasza:
Ha tokba teszed, akkor nem muszáj a hátsó védőlapot rátenned. Esetleg tedd el későbbre, hátha egyszer úgy döntesz, hogy tok nélkül akarod használni, vagy valamilyen "zokni-tokkal", és akkor ráteszed majd.
Nem hiszem, hogy baja lenne az üvegnek ha a tokot is ráteszed, de tényleg fölösleges a kettő együtt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!