Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ha megismersz egy nőt akivel...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ha megismersz egy nőt akivel komolyabbra gondolod és az első szexnél észreveszed, hogy szilikon melle van akkor lelépsz vagy elfogadod vele együtt?

Figyelt kérdés
2019. nov. 10. 19:40
1 2
 11/17 Hamvas rétihéja ***** válasza:
100%
Ha megcsináltatod, akkor valakiknek jobban megtetszel, valakiknek pedig nem fogsz tetszeni ez miatt. Fogalmam sincs melyikből van több.
2019. nov. 10. 21:10
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ezt nagyon alaposan meg kell fontolnod. Valóban megosztó dolog. Találni fogsz így is párt, abban biztos vagyok. A szilikont legtöbbször maguk miatt rakatják be a lányok, nem azért, mert a férfiaknak nem kellenek.
2019. nov. 10. 21:15
 13/17 anonim ***** válasza:
74%
Szerintem ha szép, de kicsi, akkor ne tetessél be. Inkább ha valakinek tönkremegy a formája, vagy valami eleve fura rajta, akkor meg lehet érteni. De azt szerintem sajnálni fogod ha emiatt megváltozik a jelenlegi és már nem lehet visszacsinálni pedig jól nézett ki.
2019. nov. 10. 21:34
 14/17 anonim ***** válasza:
100%
Ez nem ilyen fekete fehér. Nem mindenkinek azért vannak szilikonmellei mert feltűnősködni akar. Nekem például eléggé lógnak a melleim, nem szépek. Utána néztem, hogy mik a lehetőségeim. Mellfelvarrást önmagában is végeznek, de a végeredmény ritkán szép. Ahhoz, hogy formás is legyen a mell, szilikont is raknak be (nyilván a méretet mindenki magának választja ki). Magyarul én csak szép melleket szeretnék, de ezt az én esetemben lehet csak szilikonnal lehet megoldani. Pedig ízlésre, személyiségre elég távol állok a cicababáktól.
2019. nov. 10. 22:51
 15/17 anonim ***** válasza:
68%
Legyen egy ilyen vélemény is: Én imádom! Nekem legalábbis iszonyatosan tetszik, egy eredeti sosem lehet olyan szép mint egy gyönyörű tökéletesen gömbölyű mű mell. DE! Magyarországon kisesebb ennek az elfogadottsága, mint általában a nyugati világban.
2019. nov. 11. 00:00
 16/17 anonim ***** válasza:
68%

Szerintem nincs erre tökéletes válasz.

Nekem is ilyen kicsi mellem volt. Nem is kicsi, csak két pattanás, részben mert nagyon sovány voltam, részben nyilván genetika. Nekem se önbizalmam, se bátorságom nem lett volna a műtéthez. Nem hordtam kitömött melltartót, mert úgy voltam vele, ha lekerül, a srác messzire fut tőlem. Végül mégis mindig minden partnerem elfogadott. Nem volt sok. Biztos azért is alakult így, mert lehetett sejteni, hogy nem vagyok egy kebelcsoda, de így is elfogadtak.

Aztán amikor gyerekem született és tejem lett, akkora melleim lettek kis túlzással, mint Pamela Andersonnak. Később csökkent a mérete, de nagyon nőies formája lett. Nagyon fokozatosan hagytam el a szoptatást, így nem lett löttyedt és üres. Már sokkal kisebb, de formás és szép. Talán most már eléri az A kosár szintet. Imádtam a szoptatást, az egész anyaságot. Nem csak a melleim változtak meg. Nőiesebb lettem és azóta nagyon sok bókot kapok. A szégyenérzet, hogy más a testem, mint a többieké, már elmúlt. Nem vagyok gátlástalan, de merek nőiesebben öltözködni. Én örülök, hogy nem rakattam be semmi műanyagot, mert így a szoptatást se veszélyeztettem. Az anyaságomat nagyon gyönyörűen meg tudtam élni a szoptatással.

Ugyanakkor van egy hiányérzetem. Nekem kimaradtak a tinédzserkori szerelmek. Nem tetszettem a fiúknak, vagy ha tetszettem is, elzárkóztam előlük. Nem hittem el soha, ha valaki elindult felém, hogy tényleg tetszhetek neki. Biztos, hogy azért sem mertem a fiúkkal barátkozni, mert szégyelltem a semmi melleimet.

Ha most lennék fiatal, sokkal lazább lennék és jóval nagyobb sikerem is lenne. Van bennem egy hiányérzet, mert csak két sráccal voltam kapcsolatban, az egyikkel azért, mert úgy gondoltam, úgyse leszek soha viszonzottan szerelmes és nincs mire várnom...A másikba szerelmes voltam. Mégis úgy érzem, ha nincsenek bennem gátlások, sokkal több fiúval mertem volna ismerkedni és talán sikerült volna hozzám illőbbet választani.

Persze sokkal több csalódás is ért volna, ha hamarabb elkezdek pasizni.

Lehet, hogy nálam ezek a gondolatok olyan kapuzárási pánik féleségek, mert a házasságom rég nem jó és egyáltalán nem a mellem miatt, hiszen mostanra lettem nőies.

Ha valakinek a lelkét rendberakja a szilikon annyira, hogy attól megnyílik a férfiak felé, akkor lehet akár jó döntés is. De mindennek ára van. Nem tudom, a szoptatást mennyiben befolyásolhatja, mennyire veszélyes a műtét, mennyire okozhat esetleg rákot.

De biztosan van, amikor megéri bevállalni.

2019. nov. 11. 01:07
 17/17 anonim ***** válasza:

Nem veszed észre.

Akinek nem mondtam, annak nem tűnt fel, miután elmondtam elkezdte tapizni, hogy ahaaa, érezni benne. Most voltam egy sráccal, neki előre szóltam, azt mondta igen, egyből érezni, mikor nem is az implantot nyomogatta, hanem felette engem...

A férfiakat nem érdekli az ember melle, csak ha kiemeled, hogy valamit keresni kell rajta.

2019. nov. 11. 06:43
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!