Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Aki abszolut boldog a párja...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Aki abszolut boldog a párja nélkül is, annak tulajdonképpen semmi pluszt nem ad a párja az életébe?

Figyelt kérdés

A párom sorolgatta, hogy miért ne szakitsak vele, hogy mennyi mindent tervez velem, és minden pont az volt amik az én terveim, én álmaim én akaratom (volt)a kapcsolat alatt.

Mondtam ezt neki hogy dehisz ezek nekem jók, az én terveim, engem éltetnek a kapcsolatban, és kérdeztem téged mik éltetnek valójában velem?

Azt válaszolta, neki mindene csupán az én közelségem, jelenlétem, bőröm illata, érezni, azt, hogy vagyok (neki).

Úgy érzem, erre minden másik nő is képes, ez nem egy egyedi, csak rám, a személyemre vonatkozó válasz volt, szóval simán pótolható vagyok magyarán.)

Úgy látom, ha nem vagyunk együtt, akkor is maximálisan elvan nélkülem is.

Erőltessem én ezt a kapcsolatot egyáltalán?

Nem érzem hogy számítok, azt sem hogy fontos vagyok, de pedig látszatra mindent megtesz teljesíti a kívánságaim álmaim mindent nyújt, de ennyi erővel minden más nő kívánságait álmait is teljesítheti máskor máshol.

Nem látom azt, hogy rám szüksége lenne az életébe, hogy én pótolnék neki esetleg vmi űrt ami nélkülem lenne, nem látom azt hogy vmi nélkülem rossz lenne, hogy bármelyik pillanatában is maróan hiányoznék, mert az csak velem igazi pillanat, es senki mással nem tudja megélni, úgy látom ő egyedül.is olyan teljes ember hogy neki egy bnő soha nem a párja társa, a másik fele, hanem csak vmi jelentéktelenebb plusz.

2022. jún. 20. 18:00
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:

Nem az wgyeduli boldogulas erdekelne.

Hanem a párkapcsolat lényege maga.

Amiert x y-al van egyutt es nem z vel d vel akárkivel. Mert y az aki passzol az életébe akivel szervesen egy életuk van egyutt.

2022. jún. 20. 21:01
 12/20 A kérdező kommentje:
Zsák a foltja eset sincs meg
2022. jún. 20. 21:02
 13/20 anonim ***** válasza:
100%
Szerinted mi a párkapcsolat lényege?
2022. jún. 20. 21:06
 14/20 anonim ***** válasza:
88%

Szerintem ez butaság. Mármint nem kötekedésből, de miért nem társad, ha együtt alakítjátok az életeteket és figyelembe veszi a Te álmaidat, amikor döntést hoz?

Figyelj, nincs logikus magyarázat, hogy miért pont ő. Ahogy leírtad a srác egyértelműen szerelmes beléd és szeret. Ennek nincsen egy oka, hogy azért van veled mert neked kék a szemed vagy bármi. Nem is kell, hogy magyarázata legyen.

Vannak teóriák, hogy akkor működik egy kapcsolat, ha különbözőek a párok, mert az ellentétek vonzák egymást és kiegészítik. Aztán vannak, akik meg pont az ellenkezőjét mondják, hogy minél több dologban egyeznek, annál jobb lesz a kapcsolat, mert annál kevesebb feleslegesen nehéz kompromisszumot kell meghozni. Minden nézőpont kérdése.

Neked miért nem jó ez a férfi? Mi benne, ami valójában kevés? Mert amiket mondasz, azok nem igazi dolgok. Az a bajod, hogy kevés a kaland és az izgalom? Vagy túl nagy az egyetértés? Vagy hogy tőled függetlenül is boldog a párod? Bármi a gond, mondd el neki, találtok rá tuti megoldást, mert úgy írtad le a párod, mint aki meg akarná oldani.

Egyébként lehet azért érzed, hogy valami nem okes, mert nem ezt a példát láttad. De attól még, hogy a ti kapcsolatotok nem olyan, mint mondjuk a szüleidé vagy mint amit a filmben látsz, még lehet teljes és boldog.

2022. jún. 20. 21:10
 15/20 anonim ***** válasza:
83%
Egyre egyértelműbbé válik hogy kapcsolatfüggő vagy
2022. jún. 20. 21:10
 16/20 A kérdező kommentje:

14

Mintha csak álcát tartana

Ez a tipikus azt mondom amit hallani akar, oda megyunk ahova a nő akarja stb

És ő magát pedig nem látom

Hasonlo a beetetesi szakaszhoz

2022. jún. 20. 21:21
 17/20 A kérdező kommentje:

Szoval olyan egyoldaliságot látok. Ő kapcsolódik az en életemhez, terveimhez almaimhoz azokban részt vállal.

Forditva meg mintha engem nem kapcsolna be az ő életébe, nem vagyok az ő életének szerves része ahogy ő az enyémnek.

2022. jún. 20. 21:22
 18/20 anonim ***** válasza:
100%

Azt hiszem ertem mire gondolsz. Nehez elmondani, ez inkabb erzes. En is lattam ilyen parokat. Tokeletesen vezenylik az eletuket, csapatot alkotnak, osszhangban vannak lathatoan, veszik az akadalyokat de olyanok, mintha kollegak lennenek, akivel jol egyutt tud mukodni.

Kivulallokent is latszik,hogy valami hianyzik, az ilyen tokeletesen mukodo parokat nem is tudom irigyelni

2022. jún. 20. 21:40
 19/20 anonim ***** válasza:
40%
Ezt ilyen idióta újhullámos műnő pszichológusok terjesztik, nagyon sikeresen. Már a csapból is ez folyik, hogy egyedül is legyél egész, még ne is hiányozzon a társad 5 percre. Üzlet az egész. Amúgy nem lennék olyannal sosem aki ezt hangoztatja, kell a francnak agymosott.
2023. szept. 25. 17:02
 20/20 anonim ***** válasza:
Kerdezo, bevetted a gyogyszereidet ?
2023. szept. 26. 08:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!