Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez tulajdonképpen ugyanolyan lekoptató szöveg mint a "legyünk csak barátok?"
Mert hazudja be, hogy halálosan szerelmes beléd, amikor nem is? Akar tőled valamit, de nem szerelmes, megjegyzem nekem majd egy év kellett, hogy szerelmes legyek valakibe, akivel egyébként minden nap találkoztam.
Annyira irritáló amikor valaki csettintésre akar érzelmeket kierőszakolni a másikból, volt egy ilyen pasi az életemben, na őt nem is tudtam szeretni végül.
#1 Pár hónapja ismertem meg. De nem igazán találkoztunk sűrűn, néha néha eltöltöttem vele 2-3 óra hosszát.
Inkább neten beszélgettünk többet.
Tavasztól sűrűbben fogom látni.
#2 Azt mondta számára nagyon fontos az őszinteség.
#3 Finoman közöltem vele, hogy nyitott vagyok többre is, de semmi nyomulás és azt mondta nem is tart nyomulósnak.
Csak nem volt még ilyenben részem, első alkalom és nehezen tudom hova tenni az apró részleteket tapasztalatok hiányában.
Szerintem nem utasított el, ez jó jel. Ha szeretne veled még találkozni, akkor mindenképpen adnék még esélyt a kapcsolatnak, 1-2 randit még megér a dolog. Ha férfiként azt érzed hogy tepersz, de nem halad előre a kapcsolat akkor tartsál egy kis szünetet, és legyél türelmes. Ha keresni fog, akkor lehet belőle valami.
Arra nagyon figyelj, hogy egy kapcsolatot már az elején el elehet tolni avval ha nem kölcsönös, vagyis tepersz a nő kegyiért miközben ő semmit nem rak bele a közösbe, ez rossz taktika. A jó kapcsolat lényege hogy mindkét fél tolja a szekeret és azonos irányba, csak akkor működik a dolog!!!! :)
Hát azért pár hónap már nem olyan kevés idő,nekem ennyi bőven elég lenne eldönteni,mit akarok a másiktól.
Először azt gondoltam,ez két-három talit takar,mert az valóban kevés.
Meg nekem ez a majd tavasz is időhúzásnak számít.
Ha fontos az őszinteség,mondja meg miért,vagy elfogadható,vagy csak kifogás.
De bocsi,az az érzésem,csak talomba tart.
Az alábbi kérdésbe gondolj bele:
Ha egy olyan férfiisten próbálkozna nála, mint Jason Momoa (tetszőleges alfahím behelyettesítendő) vajon akkor is ezt mondaná?
Nincs több kérdésem. 🤔
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!