Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki abszolut boldog a párja nélkül is, annak tulajdonképpen semmi pluszt nem ad a párja az életébe?
A párom sorolgatta, hogy miért ne szakitsak vele, hogy mennyi mindent tervez velem, és minden pont az volt amik az én terveim, én álmaim én akaratom (volt)a kapcsolat alatt.
Mondtam ezt neki hogy dehisz ezek nekem jók, az én terveim, engem éltetnek a kapcsolatban, és kérdeztem téged mik éltetnek valójában velem?
Azt válaszolta, neki mindene csupán az én közelségem, jelenlétem, bőröm illata, érezni, azt, hogy vagyok (neki).
Úgy érzem, erre minden másik nő is képes, ez nem egy egyedi, csak rám, a személyemre vonatkozó válasz volt, szóval simán pótolható vagyok magyarán.)
Úgy látom, ha nem vagyunk együtt, akkor is maximálisan elvan nélkülem is.
Erőltessem én ezt a kapcsolatot egyáltalán?
Nem érzem hogy számítok, azt sem hogy fontos vagyok, de pedig látszatra mindent megtesz teljesíti a kívánságaim álmaim mindent nyújt, de ennyi erővel minden más nő kívánságait álmait is teljesítheti máskor máshol.
Nem látom azt, hogy rám szüksége lenne az életébe, hogy én pótolnék neki esetleg vmi űrt ami nélkülem lenne, nem látom azt hogy vmi nélkülem rossz lenne, hogy bármelyik pillanatában is maróan hiányoznék, mert az csak velem igazi pillanat, es senki mással nem tudja megélni, úgy látom ő egyedül.is olyan teljes ember hogy neki egy bnő soha nem a párja társa, a másik fele, hanem csak vmi jelentéktelenebb plusz.
Őszintén szólva szerintem ez az egészséges.
Én menekülök az olyan helyzetekből, amikben ÉN vagy Az Élet Értelme. Hidd el, nagyon rosszul sülnek el ezek a párkapcsolatok.
Ha a párod törődik veled, töltötök együtt minőségi időt, számíthatsz rá, odafigyel rád stb. akkor nehogymár baj legyen, hogy akkor is boldog, ha épp nem vagy a közelében.
3
Hát ha tényleg úgy bánik veled, mint egy lecserélhető használati tárggyal, akkor nyilván jogosak a kétségeid, de az írásodból nem ez jött le.
Ha nem beszélget veled, napokig elérhetetlen, megcsal, durva, közömbös, nem fektet időt, energiát a kapcsolatba, csak szexre vagy jó akkor maximálisan igazad van.
De pusztán attól, hogy jól megvan nélküled is (egy darabig), még egyáltalán nem biztos, hogy lecserélne.
A pótolhatóság annyira egyértelmű dolog hogy még matematikailag is bizonyítható(ellentétben a legtöbb lelki dologgal).
A pótolhatatlanság annyit jelent hogy amennyire pótolhatatlan, annyira kicsi az esély hogy találkozol vele. Tehát ha mondjuk a pótolhatatlanság azt jelenti hogy 10000 emberből 1-gyel passzolsz ennyire, akkor 1/10000 az esélye hogy megtalálod. Márpedig ha mindenki csak ezzel a bizonyos pótolhatatlan emberrel jönne össze akkor az emberek 90%-a magányosan élné le az életét.
Ez tehát annyit jelent, hogy az emberek sokkal nagyobb eséllyel találnak párt és egyáltalán nem pótolhatatlan senki.
Ez nagyon nem így működik. Pont az lenne a jó és a normális, ha valaki egyedül is képes boldog lenni és úgy is jól elvan. Ez nem azt jelenti, hogy akkor ne lenne még jobb a párjával, csak azt, hogy nem függ tőle, ami egészséges.
Amúgy esküszöm nem értem a problémádat, úgy alakítja az életét, hogy neked jó legyen és elmondta, hogy te vagy a mindene, ebből hogy szűrted le azt, hogy bárki más is megfelelne neki? Vagy neked az kéne, hogy szenvedjen, ha épp nem vagy mellette? Pont az nem lenne egészséges, ráadásul pont a kapcsolatfüggő emberekre jellemzőbb, hogy szinte bárki jó, csak ne legyen egyedül.
Utolsó leírta.Minden és mindenki pótolható.
Te is pótolható vagy!
Én is ,meg ugy általában mindenki.Itt csak játszunk a szavakkal.
Hogy példát mondjak.
Nem vérszerinti dédanyám és dédapám nagyon szerették egymást.Boldogok voltak és született is 3 gyermekük.Dédapám pilóta volt és a haborúban elveszett.Soha nem találtak meg.Nagy valószínűséggel lelőtték a gépét.
Dédnagyanyám hiába kerestette, várta több mint 6 évig.Kesőbb férjhez ment egy nagyon jó és családcentrikus férfihez,aki a 2 dédapám volt.
Dédanyám meghalt 86 évesen.Az öreg pedig később ,5 évre rá.52 evet voltak együtt boldogságban,szeretetben.
Pótolható volt a dédapám?
1.Nem, mert nem egy személyiség volt a kettő.
Pótolható volt?
2.Igen,mert kellett is valaki,aki a helyére lép!Egy férfi a nőnek.Egy férfi a családnak.
Ez így volt helyes és jó is.
Engem is az érdekelne, hogy miből szűrted le, hogy jelentéktelen lennél neki, amikor pont azt írtad le, amire mindenki vágyik. Egy férfi, aki szereti, akinek te vagy a mindene, aki úgy alakítja az életét, hogy Téged is figyelembevesz, a kedvedben szeretne járni, veled tervez.
Még szép, hogy el van egyedül is. Minden normális ember el tud lenni egyedül is. És persze, hogy mindenki pótolható. De ez nem matek. Ha téged szeret, akkor nem más nő álmait szeretné véghezvinni és nem más nőtől szeretne pl gyereket, hanem tőled. Ha a te közelségedre vágyik, akkor nyilván nem más nőnél keresi ezt. Akkor sem, ha nyilván más nő is ki tudná elégíteni. Egy párkapcsolat nem egyszerű matek és nem minden "logikus" mindig
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!