Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg őszintén mit szeretne?
A pasi akivel egyszer lefeküdtünk, de előtte sokáig ismerkedtünk, nagyon jóban voltunk, nem mondta meg azóta sem szeretne-e még találkozni vagy sem. Ez szerintem nem megoldás, hogy majd magamtól kitalálom és észre veszem hogy nem hív el többet. Főleg mivel én megadtam neki a lehetőséget hogy elmondja, hiszen én is mondtam maradhatunk csak jó ismerősi kapcsolatban, és ennyi. Erre mondhatta volna hogy nem akar ő sem többet, ha esetleg attól félt hogy megsért. Viszont az nem zavarta hogy megsértett abban, hogy elmondta én a szexben nagyon gyerekes vagyok és igazából bármit csináltam mindennel baja volt és úgy adta elő mint ha semmit sem csináltam volna jól.
Azóta is tartjuk a kapcsolatot, de néha alig akar szóba állni velem. Viszont a szex után még két alkalommal is elmondta hogy akar még velem találkozni. Aztán mégsem hívott el sehova.
Majd hónapok múlva emlegette a szexet, elég részletesen kielemezte velem kapcsolatban, de mégsem hívott el továbbra sem. Viszont ezzel bennem megint csak hiú reményeket keltett. Mert egy pasi akkor beszél a szexről a nőnek, ha akar tőle valamit, nem?
Nem értem miért csinálja ezt, az lett volna a gerinces dolog ha elmondja egyértelműen mit szeretne vagy mit nem. De nem az hogy hiteget, táplálja bennem a reményt, nem mond semmit. Nem hiszem hogy nem mer megsérteni, hiszen abban megsértett hogy szerinte semmit nem csináltam jól az együttlét során. Tehát akkor már ebben is lehetett volna őszinte.
De amikor sokáig el sem olvassa amit írok, utána azt válaszolja rá, hogy elfoglalt, nem értsem félre, mert ő imád.
Ennyi.
Szerintetek miért csinálja ezt?
Mit tegyek hogy elfelejtsem?
Az is zavar, hogy nem mondtam meg a véleményemet a sértéseire. De azt csak azért nem akartam mert nem szerettem volna vele össze veszni, hiszen reméltem talán akar majd még találkozni velem.
Kicsit olyan mint ha játszadozna velem. De ez miért jó neki?

Meg akart dugni, sikerult is neki, ennyi.
Az a ferfi akinek komolyan tetszik egy no, nem fogja azt elemezgetni hogy hol volt bena az agyban, hanem finoman iranyitja legkozelebb, hogy jobban menjen.

Saját érdekedben felejtsd el ezt az önző infantilis hülyét. Elfoglalt. Aha. Talonban tart, ha esetleg a többi fantasztikus ágybéli teljesítményt nyújtó hölgy majd nem áll kötélnek, akkor te még ott vagy és várod, hogy keressen.
Már ott nem kellett volna többet reagálnod, amikor leszólt a szexben. Minek szeretnél ebbe megint beleszaladni?

Nem értesz a férfiakhoz, ha 2 hetente írja h imád elhiszed Neki és remenykedsz? Közben a tetteit nem veszed figyelembe
Semmit nem akar tőled, legyen nagyobb önbecsülésed, hogy egy percet nem aldozol rá többet

Külsőmet is leszólta.
De el kell hogy mondjam, ő semmivel sem néz ki jobban férfiban mint én nőben.
És én helyesnek és csinosnak tartom magam, minden beképzeltség nélkül. És ő pedig nem a legnagyobb szám. De nekem tetszett, mert én nem csak a külsejét néztem. Viszont egyik barátnőmnek sem jönne be. Mindegyik azt mondta, sokkal helyesebbet is találnék.
Csak a baj az, hogy én addigra, mire szexre került a sor, már megszerettem.
Meg az is érdekes, hogy ő ilyen beképzelt, hogy baja volt a teljesítményemmel és a külsőmmel is, pedig ő sem nagy szám egyikben sem. Miért van az, hogy valaki nem is olyan jó külsőre, és mégis mást kritizál?
Vagy esetleg azért sértett meg, hogy kiábránduljak belőle és így lerázzon?
De eddig sem üldöztem a szerelmemmel, nem is csinálnék olyat soha, tehát az butaság lett volna emiatt bántani valakit.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!