Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem mondja meg őszintén mit szeretne?
A pasi akivel egyszer lefeküdtünk, de előtte sokáig ismerkedtünk, nagyon jóban voltunk, nem mondta meg azóta sem szeretne-e még találkozni vagy sem. Ez szerintem nem megoldás, hogy majd magamtól kitalálom és észre veszem hogy nem hív el többet. Főleg mivel én megadtam neki a lehetőséget hogy elmondja, hiszen én is mondtam maradhatunk csak jó ismerősi kapcsolatban, és ennyi. Erre mondhatta volna hogy nem akar ő sem többet, ha esetleg attól félt hogy megsért. Viszont az nem zavarta hogy megsértett abban, hogy elmondta én a szexben nagyon gyerekes vagyok és igazából bármit csináltam mindennel baja volt és úgy adta elő mint ha semmit sem csináltam volna jól.
Azóta is tartjuk a kapcsolatot, de néha alig akar szóba állni velem. Viszont a szex után még két alkalommal is elmondta hogy akar még velem találkozni. Aztán mégsem hívott el sehova.
Majd hónapok múlva emlegette a szexet, elég részletesen kielemezte velem kapcsolatban, de mégsem hívott el továbbra sem. Viszont ezzel bennem megint csak hiú reményeket keltett. Mert egy pasi akkor beszél a szexről a nőnek, ha akar tőle valamit, nem?
Nem értem miért csinálja ezt, az lett volna a gerinces dolog ha elmondja egyértelműen mit szeretne vagy mit nem. De nem az hogy hiteget, táplálja bennem a reményt, nem mond semmit. Nem hiszem hogy nem mer megsérteni, hiszen abban megsértett hogy szerinte semmit nem csináltam jól az együttlét során. Tehát akkor már ebben is lehetett volna őszinte.
De amikor sokáig el sem olvassa amit írok, utána azt válaszolja rá, hogy elfoglalt, nem értsem félre, mert ő imád.
Ennyi.
Szerintetek miért csinálja ezt?
Mit tegyek hogy elfelejtsem?
Az is zavar, hogy nem mondtam meg a véleményemet a sértéseire. De azt csak azért nem akartam mert nem szerettem volna vele össze veszni, hiszen reméltem talán akar majd még találkozni velem.
Kicsit olyan mint ha játszadozna velem. De ez miért jó neki?

Hát valamivel meg kellett fognia téged.
Nagyon fiatal lehetsz
Elképesztő mennyire naív vagy és mennyire nem látod a tényeket
És szerintetek ha megmondanám neki a véleményem? Hogy mondjuk ő sem volt nagyszámú? Vagy ennyi idő után már nem érdemes?
Csak azért van bennem még mindig ez a dolog és amiket mondott mert nem mondtam meg a véleményem. De én csak nem akartam felvenni azt a stílust amit ő képviselt irányomba.

A véleményed akkor lenne számára érdekes ha te is érdekelnéd őt.
De mivel le se sz.ar téged így nyilván az sem érdekli te mit gondolsz.
Meg gondolom ő is érezné hogy ha ezt te ennyi idő után nyögöd be neki, akkor valószínűleg a sértettség beszél csak belőled

Szerintem nagyon túl gondolod.
A férfiak egóját stb ez nem fogja bántani ne aggódj
Ők nem olyan érzékenyek mint a nők.
Max egy jót mosolyogna rajta kB hogy a "kiscsaj még mindig nem lépett túl rajta és most beszólogat".
Engedd el
Ennek annyi

További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!