Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire gáz lányként ráírni egy fiúra? Fiúk, ti hogyan fogadnátok ezt?
Figyelt kérdés
Van instagramon egy ismerősöm, akit látásból ismerek. Követjük már egymást egy ideje, de én szívesen megismerném őt jobban. Barátnője nincs, ezt biztos forrásból tudom. Alap esetben annak a híve vagyok, hogy egy fiú kezdeményezzen, de sajnos az a tapasztalatom, hogy ez nagyon ritkán van. Szóval arra gondoltam, hogy nekem kéne írni. Na de hogyan? Sztorit, posztot nem szokott kitenni, szóval arra reagálni nem opció. Eddig soha nem írtam én rá egy fiúra. Nagyon gáz ez? Fiúk, ti hogyan fogadnátok ezt? Na meg persze tanácsokat várok, hogy hogyan érdemes ráírni?tegnap 19:47
1/11 A kérdező kommentje:
Kimaradt, hogy a 20-as éveink elején vagyunk mindketten.
tegnap 19:48
2/11 anonim 

válasza:

Szerintem nem gáz. Ha nekem írna egy lány nem venném zokon :)
Szerintem a te kiszemelted sem fogja.
4/11 anonim válasza:
Fiúként örülnék neki de szerintem inkább a fiú kezdeményezzen
5/11 anonim válasza:
Fiukent örülnek neki ha ram irnal.
Szoval irj! 😄
6/11 anonim 

válasza:

Nem gáz, nyugodtan próbáld meg. Majd meglátod a fogadtatásból, hogy mi merre mennyi. :)
És egyébként is, ha beszédbe elegyedtek és találkoztok személyesen, ott már rá bízhatod, hogy kezdeményezzen (ha akar).
Sok sikert!
7/11 A kérdező kommentje:
Na de fiúk!
Ha többen is örülnétek neki ha rátok írna egy lány, akkor miért nem írtok ti rá egy lányra? 😆
(Nyilván van, aki ír, ne vegye senki sértésnek, de szerintem ebből van a kevesebb sajnos.)
tegnap 20:30
8/11 A kérdező kommentje:
Egyébként a helyzetet kicsit bonyolítja az, hogy az apja a srácnak a kollégám volt, ahol nyáron dolgoztam, szóval ismer engem. Leginkább attól félek, hogy elmondja otthon, hogy írt xy és fura lenne, hogy mit akarok én az ő fiától. Igazából ez teljesen véletlen.
tegnap 20:37
10/11 anonim 

válasza:

Én férfiként örülnénk neki, de számomra ez csak egy álom marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!