Lányok, ti hogy fogadnátok, ha az utcán hozzátok lépne egy pasi, és pár mondat után elkérné a számotokat vagy elérhetőséget későbbi randizáshoz? Van rá sansz hogy megadnátok?
Ha egy brutál frappáns szöveggel állnál oda, és nyilván a külsőd is megfogna akkor elgondolkoznék.
És talán igen a válaszom.
De ez rizikós, mert ilyenkor felmerülhet az illetőben, hogy miért itt, és jézusom mit akarsz, mi vagy te?!
Ettől függetlenül ha tényleg egy olyan dumával állnál elő ami abszolút megfogna (a külsővel együtt) akkor azt mondom megadom.
Nem. Nekem tök para lenne hogy egy vadidegen a semmiből elkezdene nyomulni rám.
Ha esetleg még ügyet intézni is megyek akkor meg különösen zavarna hogy valaki vesztegeti az időmet.
"Persze el kell kapni a jó alkalmat és figyelni kell rá, hogy ne úgy tűnj mint egy szervkereskedő"
Csakhogy az ilyen pasik többnyire 0 aggyal rendelkeznek. Majd pont a jó alkalmat figyelik. Baszni akarnak és azért bármit megtesznek. Még inzultálják is csajokat, ha kell. Igen, ez az, ha konkrétan zavarod a lányt!
Én is szólítottam már le csajt bárhol, de csakis úgy hogy láttam hogy bejövök neki, mégis az esetek nagyon kevés százalékából lett bármi is.
Konkrét szitu: villamos, végig szemezek egy csajjal, leszállok ott ahol ő, majd közli velem hogy ő nem is nézett és különben is van barátja:D
Aki foglalkozik magával, eljár szórakozni, edzeni, vagy bármi, ott tud ismerkedni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!