Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van saját lakásom, de anyámékk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van saját lakásom, de anyámékkal élek. Nők, ez mennyire zavaró?

Figyelt kérdés
Most múltam 30, van egy tehermentes lakásom (fizetésből vettem, nem örököltem), illetve most tervezek venni egy másikat (hitelre), viszont anyámékkal élek. Szüleimmel jó a viszonyom, így legalább van kikkel beszélnem. Nem látom annak értelmét, hogy egyedül, csendben üljek egy panelban. Nem mamahotelben lakom, a saját dolgaimat én intézem, és persze elköltöznék, ha lenne kivel.
2022. máj. 26. 18:44
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Én egyébként megértem hogy nem akarsz egyedül élni, én se szívesen élnék egyedül. Szerintem az ember társas lény és tudom hogy felnőttként már a barátoknak se úgy van ideje hogy mindig együtt lógjunk. Főleg hogy van akinek már gyerek van meg ilyenek.

Viszont nyilván hátrány, hogyha a szüleivel él valaki, főleg ennyi idősen. Főleg ha mondjuk egy városban van lakásod, de a szüleit kis faluban élnek és ott laksz velük. Na úgy konkrétan esélytelen ismerkedni.

Ez a szomoru, hogy például amikor egyetemista voltam és koliba költöztem ott a szomszédok annyira nyitottak voltak nem voltam egy percet se egyedül. Lakásnál albérlet nél ez már tök más kérdés mert csak zárt ajtókat lát az ember aztán tényleg ki akar elmagányosodni?🤷‍♀️

Patthelyzet. De próbáld ki egyedül is, hátha bejön

2023. febr. 27. 18:59
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!