Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg zavaró lehetett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg zavaró lehetett a heti 3-szori tanulás itthonról? Vagy amíg tanul az egyik , masik feltalálja magát?

Figyelt kérdés

Volt barátomnak nem tetszett , hogy tavaly április óta heti 3x , itthon egy órát messengeren nyelvet tanulok. Nem találta fel magát, főleg hogy a konyhában tanultam ,ott a legjobb ülni meg a fény is. Ő ott szokott ücsörögni cigizni ,inni, enni.

Külön vagyunk és a tanáris 1 hétig nem volt, nem volt órám. Láttak városban, mert boltba mentem vagy valamit intézni. Egyből mondják itt neki ,hogy láttak. Irogatott és szidott hogy heti 3x csak őt idegesitettem direkt a tanulással. Meg láttak most is hétfőn és biztos nem volt órám. Mondtam hogy volt és előtte mentem boltba.

Tényleg ennyire zavaró, ha valaki feltalálja magát és tanulni akar? Heti 3x 1 óráról van szó, amit itthon ülve töltök..

2021. szept. 8. 07:36
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
34%

Engem az egész házból kizavar a párom. Megyek is olyankor.

Engem csak az zavar hogy több év után se tudott semmit

2021. szept. 8. 07:43
 2/13 A kérdező kommentje:

Nem kell az egész házból kimenni..

Amúgy amikor nincs óra, akkor sem volt semmi másabb, mint amikor van. Sörözött magában mindig..

2021. szept. 8. 07:48
 3/13 anonim ***** válasza:
40%
Otthon a lakásban cigi és sor :) na ilyen az igazi férfi. :)
2021. szept. 8. 07:51
 4/13 A kérdező kommentje:
Na ezért repült.. 😀
2021. szept. 8. 07:52
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Heti 3x1 órára nem találta fel magát? Na bammeg!
2021. szept. 8. 08:19
 6/13 anonim ***** válasza:
100%
Utólag ha már nem vagytok együtt, miért ellenőrizget, te meg mit magyarázkodsz neki?
2021. szept. 8. 08:45
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem az ilyen embereket, akik azt hiszik a párjuk egyszemélyes cirkusz, akinek kötelessége őket 0-24-ben szórakoztatni. A hideg kiráz az ilyen tapadástól.

Most szerintem csak tiltsd le. Szakítottatok már, ne zaklasson.

2021. szept. 8. 08:48
 8/13 anonim ***** válasza:
100%

Gondolom neki ennyire zavaró volt, hogy te kezdeni akarsz magaddal valamit, fejlődni, tanulni, míg ő csak ül a konyhában, sörözve és cigizve. Érezte, hogy neki sem kéne ennyire semmirekellőnek lennie, de kivetítette rád a haragját/kisebbségi érzését, mert heti 3x az orra alá dörgölted, hogy mennyire életképtelen és haszontalan amúgy. Ha így nézed, így valóban idegesítő, de nem azért, mert te tanulsz, ez annál mélyebb probléma.

Amúgy nem tartozol elszámolással neki, igazából egy ilyen főnyereménytől jobb is, ha távol tartod magad. A végén lehúzna a maga szintjére, aztán csak néznél ki a fejedből, hogy még a közmunkáról is lebeszélne, nehogy valamiben jobb vagy hasznosabb legyél nála.

2021. szept. 8. 09:13
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem gáz, hogy heti 3 órában nem tud magával mit kezdeni. Jobb embereknek van hobbija, barátai.
2021. szept. 8. 09:41
 10/13 A kérdező kommentje:
Van barátja, a szomszéd volt, akivel együtt itták le magukat az egy óra alatt.. 😀
2021. szept. 8. 12:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!