Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg zavaró lehetett a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg zavaró lehetett a heti 3-szori tanulás itthonról? Vagy amíg tanul az egyik , masik feltalálja magát?

Figyelt kérdés

Volt barátomnak nem tetszett , hogy tavaly április óta heti 3x , itthon egy órát messengeren nyelvet tanulok. Nem találta fel magát, főleg hogy a konyhában tanultam ,ott a legjobb ülni meg a fény is. Ő ott szokott ücsörögni cigizni ,inni, enni.

Külön vagyunk és a tanáris 1 hétig nem volt, nem volt órám. Láttak városban, mert boltba mentem vagy valamit intézni. Egyből mondják itt neki ,hogy láttak. Irogatott és szidott hogy heti 3x csak őt idegesitettem direkt a tanulással. Meg láttak most is hétfőn és biztos nem volt órám. Mondtam hogy volt és előtte mentem boltba.

Tényleg ennyire zavaró, ha valaki feltalálja magát és tanulni akar? Heti 3x 1 óráról van szó, amit itthon ülve töltök..

2021. szept. 8. 07:36
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Küldd át hozzám, fél évig itt lesz és eltűri, hogy munka mellett egyetemre járok aztán majd visszaadom, ha leszálltak a heréi. :)
2021. szept. 8. 12:40
 12/13 A kérdező kommentje:
Oké 😀
2021. szept. 8. 17:12
 13/13 anonim ***** válasza:
Addig meg te gyere át hozzám tanulni :D
2021. szept. 11. 12:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!