Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Fél év külön külföldi tanulás...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Fél év külön külföldi tanulás miatt?

Figyelt kérdés

Kimennék tanulni fél évre egy közeli országba, de a párom nem nagyon örül neki. Ki tudna repülni utánam + videochatelni is tudnánk. Én nagyon rosszul érzem magam hogy itt kell hagynom és ő nem örül az ötletemnek. 3 éve vagyunk együtt. Lemondjam miatta, vagy ha “ő az igazi” akkor tudna várni rám?

Mit tegyek?

23/L

2021. júl. 22. 16:21
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

NE mondd le. Meg fogod bánni, ha kihagysz egy ilyen alkalamat.

Azonkívül meg egyáltalán nem biztos, hogy ő az igazi.

2021. júl. 22. 16:24
 2/9 anonim ***** válasza:
88%
Semmiképp ne mond le. Ez egy jó lehetőség számodra, jó tapasztalatszerzés, ki tudja mikor lesz rá legközelebb lehetőséged. Egyrészt egyáltalán nem biztos, hogy az igazi, másrészt ha mégis ő az igazi, akkor tud ennyit vár.
2021. júl. 22. 16:37
 3/9 anonim ***** válasza:
90%
Nekem voltak jó barátaim, akik nagyon szerették egymást, ők is több éve voltak. A csaj egyébként az USA-ba ment ki, szóval nem is olyan közelre, egy évre, és így is kiutazott karácsonykor hozzá a srác, meg telóztak stb. Nyilván nem a legideálisabb egy távkapcsolat, de félév az nem sok. Ha szeret, akkor látja a lehetőségeket ebben. Még ha 1-2 év lenne, de na!
2021. júl. 22. 17:05
 4/9 anonim ***** válasza:
100%

Le ne mondd! Hatalmas élmény egy ilyen félév, rengeteg tapasztalatot lehet gyűjteni (és elég jól néz ki az ember önéletrajzában).

Szvsz félév külföldnek nem kéne megoldhatatlan problémának lennie, pláne ha még látogatni is tudjátok egymást és amúgy sem lesz belőle rendszer. Nem is értem miatta a nyafit. Akár támogatóan is lehetne hozzáállni...

2021. júl. 22. 17:07
 5/9 anonim ***** válasza:
85%

Úristen, ne mondd le.

Én 20 éve egy fiú miatt lemondtam egy római Erasmust.

A srácnak a nevére sem emlékszem...

2021. júl. 22. 17:19
 6/9 anonim ***** válasza:
100%
Eszedbe se jusson lemondani. Ha szaros fél év különlétet nem bír el a kapcsolatotok, akkor alapból nem sokat ér, jobb, ha ez időben kiderül.
2021. júl. 22. 18:45
 7/9 anonim ***** válasza:
100%
Ne mondd le! Barátnőm 10 ezer kilométerre utazott, egy évre. Háromszor meglátogattam, nagy kaland volt nekem is:)
2021. júl. 23. 14:51
 8/9 anonim ***** válasza:
100%
Később megbánod, ha maradsz. Meg nézd meg, hogy hogyan reagált. Sząrik arra, hogy te mit akarsz, mi lesz jó neked vagy akár emiatt később nektek. Még most dobd és menj ki külföldre. Életed legszebb féléve lesz, kicsit kimozdulsz Magyarországról is
2021. aug. 9. 11:15
 9/9 anonim ***** válasza:
100%

Költözzetek ki együtt...

Ne mond le semmi képen sem.

2021. aug. 9. 13:07

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!