Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A környezetetekben hány évesen van eljegyzés, mikor házasodnak a párok?
Tudom, hogy általában nagyon változó, de azt veszem észre, hogy egy bizonyos körön belül nem. Én 23 vagyok, javában egyetemen, párkapcsolat a láthatáron sincs, de most nem is hiányzik. Volt osztálytársaim közül, akik nem tanultak tovább, már ketten is házasok. Ezt általában megfigyeltem, azaz ahol nincs továbbtanulás, ott hamarabb jön el a gyerekvállalás, házasság ideje.
Én meg még nem is függetlenedtem le teljesen sajnos a szüleimről. Ti hogy látjátok, én vagyok elkésve, más siet, vagy mindenkinek jó az a tempó, amin halad?
Az eljegyzés egy jelentéktelen dologért csapott flancolás. Pénzkidobás, rongyrázás, Facebook/Insta fotósorozatok készítése, had' irigykedjen a pórnép! A boldogsághoz nem kell gyűrű, nem kell papír, nem kell házasság. A házassághoz pedig nem kötelező az eljegyzés.
Elkése sosem vagy. Én 28 éves voltam mikor megismertem a feleségemet, és 30 és fél, mikor összeházasodtunk. Eljegyzés? Az nem vót! Ellenben nővéremnek volt 3 .... egyikből sem lett házasság.
Nem vagy elkésve! A gyerekvállalás és a házasság ideje nem kötődik életkorhoz! Amikor érzed.
Semmiről nem vagy elkésve. 44 vagyok, tehát jó 20 évvel ezelőtt voltam korodbeli és akkor 24 évesen költöztem el hazulról albérletbe. Tehát a Te korodban még én is otthon voltam.
Tanulj, szórakozz, barátnőzz, majd jön hapsi is. Isten ments, hogy ilyen korán elköteleződj. Szerintem is bőven ráérsz.
Az én ismerettségi körömben olyan 28-35 között a legtöbben.
A statisztikai átlag nőknél 33 év, férfiaknál 35.
Az én környezetemben 30 és 55 között kb
Semmivel nem vagy elkésve...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!