Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha közös kasszán vagyunk hogyan oldjam meg az eljegyzést?
Figyelt kérdés
5 éve vagyunk együtt és szeretném eljegyezni a barátnőmet. Szerintem nem is sejti és jobb lenne ha így is maradna, meglepetést szeretnék. Viszont közös kasszán vagyunk, egy számlára megy a fizunk is, ha tranzakció van azt jelzi a netbank neki is plusz azért egy ekkora összeget észrevenne. Könnyebb lenne, ha legalább nem egy számlánk lenne. Más, hogy oldotta meg? Gondoltam kitalálok valamit, hogy arra veszek ki pénzt, de nem jut eszembe semmi aminek nagyjából hasonló értéke van és elhinné, hogy nekem most arra szükségem lenne. Valami ötlet?2020. jún. 26. 15:44
1/10 anonim válasza:
Mond neki, hogy szükséged van X összegre, később elmondod, mert most nem akarsz róla beszélni, és ne kérdezősködjön.
Igy nem hazudsz, a pénzhez is hozzájutsz,a barátnőd meg 1-2 napig magába lesz fordulva, viszont annál nagyobb lesz az öröme:D
2/10 anonim válasza:
Mondd, hogy valami elromlott a kocsin és ez most egy kis kiadás lesz. Nem hiszem, hogy belefog menni az autó részletes szerelési terveibe.
3/10 anonim válasza:
1.: Milyen férfi vagy, hogy közös kasszázol, és nem te kezeled egyedül a pénzt?
2.: Túlóra/maszek meló? Vagy kamuzd be, hogy kell a kocsiba új...akármi.
4/10 A kérdező kommentje:
:D Nem az a magába fordulós tipus, szerintem simán rájönne 5 perc alatt, hogy miről van szó.
2020. jún. 26. 15:55
5/10 anonim válasza:
Szüleidtől kölcsönkérni esetleg? Amint meg megtörtént az eljegyzés, visszaadod nekik.
6/10 A kérdező kommentje:
Nekem is a kocsi volt az első gondolatom, de aránylag új autónk van és nem tudtam kitalálni mit mondhatnék, aminek ekkora összege lenne és mégsem lenne gyanús. A kölcsön viszont nem jutott eszembe és egyébként jó ötlet, néhány napra megoldható. Köszi!
2020. jún. 26. 16:02
7/10 anonim válasza:
Az nem opció, hogy megkéred a kezét és együtt veszitek meg a gyűrűket? Kiválasztjátok a karikát és mellé kap a menyasszony egy köves gyűrűt is? Én ennek az opciónak anno jobban örültem volna.
9/10 anonim válasza:
Mond azt, hogy egy barátodnak kell kölcsönbe ez az összeg. A barátodat meg be is avathatod, így ha rákérdezne nála nem buknál le. És nem kell kerned kölcsön senkitől.
10/10 anonim válasza:
Nekem is az jutott eszembe mint a 9-esnek, hogy mondd, hogy tesodnak/szuleidnek/barátodnak kell kölcsönbe vmi váratlan kiadasra, kis sztorit is ki találva köré, hogy mire kell hirtelen,hogy teljesen hiheto legyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!