Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Dolgoznál közös vállalkozáson ha nem vagy a felesége és még nem volt eljegyzés sem?
Én, persze, mert tudtam milyen volt a kapcsolatunk, és nem egy lánykéréstől, vagy papírtól lesz jobb vagy bármi.
Viszont annak, akinek ezt meg kell kérdezni, vagy bármikor amúgy, mikor kétség merül fel ilyesmikben, és gyk-ra kell rohanni, mindig azt tanácsolom, ne, mert ha már a kétely felmerült..megette a fene az egészet.
1# Szerintem egy csepp kétely mindenkiben ott van, vagy te ismersz olyat, aki 100%-os magabiztossággal előre meg tudja tervezni akár a sakat életét? Nemhogy egy párkapcsolatot...
Viszont erre tényleg nem tudok jót válaszolni, egyáltalán, komolyan tudnék e venni egy nőt, aki 10 évig semmibe vett és "fiuzott". Bennem ilyen kérdések merülnek fel. Ezt Nektek kell jobban tudni.
14 voltam mikor megismertem, hogy is lehettem volna azonnal jó barátnő?
Most már úgy érzem eleget "éltem".
Munka melett nem igazán van idő a benti munkálatokra. Mi gyártjuk a kereteket, mi fűzzük tehát 200 családra oda megy a telünk simán. Egyébként meg mivel műszakolok így a hétvégeim nem szabadok, hogy akkor csináljuk.
Csak így dolgoznék közös vállalkozásban. Amit én belerakok anyagilag meg munka szintjén annyit is szeretnék kivenni. Azt sosem tartottam korrektnek, hogy az egyik fél az egész életét szenteli valaminek, ő adja hozzá az összes szakértelmet a másik meg néha-néha besegít és mégis viszi mindennek a felét. Az üzleti élet legyen elválasztva a magántól.
Nyilván ennek kell egy jogi keret, mindent papírozni kell. Amit belefektetsz, amit kiveszel. Én ezt így sokkal korrektebbnek gondolom, pláne ha nagyobb pénzekről van szó.
2-es vagyok, továbbra is azt mondom,hogy nem kell kilépni a normális munkából! Én tudom miről beszélek,mi is magunk fűztük a keretet,mi fűrészeltük,mértük,vágtuk,festettük. Mindent mit csináltunk. Munka után simán van rá idő,de leginkább hétvégente .
Én biztosan nem adnám fel ezért a munkám,mert kiszámíthatatlan a méhészet,egyik évben van belőle pénz másikban kb semmi. És 200 család még nem elég arra,hogy ebből megéljetek,főleg ha kezdők vagytok és nem értitek a dolgokat,simán ki fog halni a fele stb stb
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!