Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kísért engem a párom ex menyasszonyának képe?
>Elfogadtam a múltját
>borzasztó undorral hallgatom a nevét is akárhányszor felkerül
Te nem érzed az ellentmondást?
>Párkapcsolatom mondhatni a tökéletesség határát súrolja,
>azonnal görcsbe rándul a gyomrom és felmegy a vérnyomásom
>a párom lakását is utálom, mert érzem az ex jelenlétét az ágyban
Te TÉNYLEG nem érzed az ellenmondást?
A helyzet az, hogy egyáltalán nem fogadtad el a párod múltját, hiszen majdnem megőrülsz az exe miatt. A kapcsolatotok meg nem tökéletes, sőt, komoly problémáitok vannak, amiket nem beszéltek meg, inkább kétségbeesetten hajtogatod, hogy minden rendben, és lefojtod a problémákat.
Beszélnetek kell a dologról. A párod segíteni tud. Egy csomó hülyeséget kivetítesz a csajra, aminek a nagy része valószínűleg egyáltalán nem igaz. Meg kell értened, hogy milyen volt valójában a kapcsolatuk, miért nem működött, és most miért vagytok ti együtt. De a legfontosabb, hogy legelőször fejezd be a kamuzást saját magad előtt, ismerd el a problémát.
Tudom,h leleszek pontozva,de azèrt szidja,mert jobban szerette.Lehet a kapcsolatotok tökéletes,és biztos szeret Téged,de az jobb volt neki,mégis tönkrement,és ez nagy fájdalom.De ha nem.is szerette jobban,valamivel magyon alátett a csaj.Tipikus védekező reakció.Akármennyi ideig is voltak együtt ennyi idő után már le kéne szállnia a témâról a pasidnak.Visszafoghatná magát,főleg előtted!Meg is mondhatnád neki,hogy nem szeretnél erről hallani,teljesen mindegy,hogy negatívan említi meg.
Azért kísért,mert így próbálod feldolgozni.
Elsőnek igaza van, nem fogadtad el a múltját, max nyugtáztad a tényeket.
Viszont tuti, hogy magaddal szemben vannak önétékelési gondok. Kevesebbnek érzed magad, holott a párod direkt figyel rá, hogy ne érezd igy magad, Innentől kezdve ez csakis a te agyadban zajlik. Ahogy, mint egy hógolyó, szépen torlódik fel benned, úgy hat ki jobban a környezetedre (lásd kocsi, lakás).
Gondolkodj el egy pszichológuson esetleg. Semmi súlyos szerintem a probléma, de kicsit kéne neked egy terápia, lehet van valami múltbéli dolog, ami miatt kevesebbnek érzed magad. Megcsaltak? Szülők nem foglalkoztak veled? Csúfoltak suliban?
30N
Neked rajta kivul nem volt senkid elotte?
Hihetetlen, nincs bajod es csinalsz magadnak. Menj el pszichologushoz, ha magad miatt nem tenned akkor a parodert.
Nekem az a hihetetlen hogy folyton felhozza az exet a srác. Egyáltalán minek ha lezárta vele a kapcsolatot. Kit érdekel hány évet voltak eddig. Nem veled van a gond, hanem a pároddal aki még mindig az exébe szerelmes.
Ui .: ha az én párom az exét felhozná témaként nem lennék vele együtt. Én se hozom szóba az exeimet.
Néha nálunk is szóba kerülnek az exek sztem nincs ebben semmi.. Mondjuk én egyik exere se vagyok féltékeny volt h 2 exevel is együtt ittunk egy buliban..
Kérdező gonodolj bele valamien szinten az ex csajnak koszonheted azt h a párod most ki is. Hiszen múltja része volt ő is adott hozzá a személyiségéhez. Most veled van és nem vele ennek is oka.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!