Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kísért engem a párom ex menyasszonyának képe?
"volt egyszer, hogy beszélgetést indítottam a csajról. De annyira kiakadt a párom... bele-bele kérdezgettem, és mondta, hogyha még egyszer meghallja, hogy róla beszélek (vagy akár az anyja, mert az szokott még mesélni róla) akkor mindenkit kib*sz a házból. De ő saját magát nem veszi észre, hogy ő ellentétben velünk mennyire sokszor felemlíti a csajt. Mikor ez van mondom neki ugye, hogy nem akarok róla beszélni, vagy jelzem ezzel a mondattal, hogy "ne az XY-ról beszéljünk, hanem rólunk" és olyankor veszi a lapot, terel egy másik témára. De ezt nagyjából hetente elfelejti és kezdődik újra. Nehezen lehet így nem gondolni rá"
Itt van a kutya elásva. A párod nem dolgozta fel a szakítást az ex-el.
Az, hogy folyton dícsér téged, meg hasonlítgat (!), és az exet próbálja állandóan pocskondiázni, pontosan azt mutatja, hogy önigazolni próbál, magával akarja elhitetni, hogy minden úgy van, ahogy mondja - te vagy a jobb, tökéletesebb, az ex meg ilyen-olyan... egyszerűen nem kéne beszédtémának lenni, főleg nem szidni... aki szidja az exét, az kétségtelenül nincs még túl rajta.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!