Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kísért engem a párom ex menyasszonyának képe?
Én is szoktam exemmel kapcsolatos dolgot, vele átélt élményt mondani párom előtt, ha a témába vág, amiről épp beszélgetünk. Mégis őt szeretem, és nem exemet! Azért szakitottam én vele! Szerencsére őt nem zavarja, ő is fel szokta ritkán hozni exekkel kapcsolatos dolgait, ha úgy van. Ennyi.
32 N
Akkor helyesbítve: én úgy gondoltam, hogy elfogadtam a múltját. Azért örülök neki, hogy volt hosszú kapcsolata, mert ettől lett ilyen okos és megértő. Nem csináltam belőle még vitát soha sem, nem hiszem, hogy szeretné még. Nyáron kérdeztem, hogy hiányzik e neki. Akkor még azt mondta hogy persze hogy hiányzik, és szereti is mert ha kellene neki valami, akkor segítene. Ebből támadt szerintem bennem az ellentmondás, hogy akkor ezt mondta, pedig sem előtte sem utána nem volt erre egyetlen jel sem.
Önértékelési problémáim nincsenek, nagyon szeretem magam :) Külsőleg és belsőleg is elfogadom minden tulajdonságom. Csak ez ami bánt. Sajnálom, hogy ilyen sokszor van szó az exről :( Nekem is volt hosszú kapcsolatom, de nincs olyan beszédtéma, vagy szituáció, amiről eszembe jutna mindig, vagy felemlegetném. Persze ismerem a volt kapcsolatát, azt is hogy miért ment tönkre, és hogy a végén már utálták egymást. Ő is ismeri az én leghosszabb kapcsolatom történetét és azt, hogy miért ment tönkre. Nekem viszont nagyon ritkán jut eszembe a volt párom, majdnem soha, még akkor is csak a mostani dolgokra koncentrálok, ha látom, hogy ezt meg azt már az exemmel csináltam, vagy ebben meg abban hasonlítanak, inkább elfogadom a gondolatot aztán továbblépek. De nem mondogatom meg tartom észben folyton
Jah az első válaszolónak meg még azt üzenném, hogy volt egyszer, hogy beszélgetést indítottam a csajról. De annyira kiakadt a párom... bele-bele kérdezgettem, és mondta, hogyha még egyszer meghallja, hogy róla beszélek (vagy akár az anyja, mert az szokott még mesélni róla) akkor mindenkit kib*sz a házból. De ő saját magát nem veszi észre, hogy ő ellentétben velünk mennyire sokszor felemlíti a csajt. Mikor ez van mondom neki ugye, hogy nem akarok róla beszélni, vagy jelzem ezzel a mondattal, hogy "ne az XY-ról beszéljünk, hanem rólunk" és olyankor veszi a lapot, terel egy másik témára. De ezt nagyjából hetente elfelejti és kezdődik újra. Nehezen lehet így nem gondolni rá.
Én személy szerint jobban örülnék egyetlen nagy végleges beszélgetésnek a csajról, amiben pontosan minden ki van vesézve, mint annak, hogy két naponta egyszer csak elejti, hogy ez is volt vele, az is volt neki, ezt is csinálta, ebben is ilyen volt XY... Na de ugye akkor jön itt a baj, hogy ő ezeket az aprókat nem veszi észre, csak akkor akad ki, ha hosszan kéne róla beszélni, mint ahogy az már volt is. Azt meg nem engedi.
Pontosabban a kapcsolatunk elején még tartott az, hogy elfogadtam a múltját. És újabban tört be az, ahogy egyre többet tudok és hallok az exről, hogy mégis annyira idegesít, hogy már úgy érzem, Én vagyok Ő. Tehát csak újabban nem tudom elfogadni a múltját mégsem.
Amúgy semmi hasonlóság nincs bennünk.
Én ezt nem értem. Szerelmes vagyok a páromba. Eszembe se jutnak az exeim. Nemhogy beszéljek róluk.
Hogy csináljátok:" óh szívem, képzeld Tomival jártunk ott, elmegyünk mi is? Tök jó volt akkor vele. "
Komolyan ezt így képzeljem el? Nekem ez fura.
13! Ök nem tudnak téged elfogadni. Azt akarják te is olyan legyél mint az a lány.
Nem fognak változni. Neked szükséged van erre?
Utolsó két válaszoddal már árnyaltabb a kép Kérdező, és így már érthetőbb is a problémád. Így nézve valóban nem neked kell pszichológus, hanem a barátod valamit nem zárt le magában, valami maradvány van benne, ami sajnos nem jó jel :/
30N
18! A párjának nem csak néha-néha jut eszébe. Nekem is volt hosszú kapcsolatom. Nem emlegettem. Tudom ez rosszul esik a másik félnek mégha nem is mondja
..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!