Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy tanuljak meg normálisan csókolózni egyedül?
3 napom van rá, mert ha minden jól megy, megkapom, amire vágyok a Karácsonyi bulin. :D
Csak annyi a problémám, hogy régen, és kevésszer csókolóztam, szóval elég béna vagyok, ami gáz.
Gondoltam, hogy megkérem a legjobb barátnőmet, hogy segítsen, de... nem menne. Ahogyan "kedves, önzetlen" jelentkezők sem érdekelnek, csak tippek.
Puszta kíváncsiságból kérdezem, minden rosszindulat nélkül, de mégis hogyan akarsz lefeküdni bárkivel is, mert nyilvánvalóan azt akarod, ha még a csókolózás sem megy? Nagyon remélem, hogy nem munkahelyi karácsonyi buliról van szó...
Egyébként pedig valahol ez is egy ösztön és - jobb esetben - magától kéne mennie a dolognak.
De, munkahelyi Karácsony.
Nem feltétlenül szeretnék lefeküdni vele, egy csóknak is örülnék. De nem vagyok szűz egyébként, csak régen és kevésszer volt bármi is.
Szerencsére nem ISO szabvány.
Ne csorogjon ki a nyálad, és az ajkak tök egymáson. A nyelveddel kalandozhatsz egy picit, ha ő nem teszi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!