Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent pontosan, amikor nők ezt mondják, hogy több a vonzó/jó nő, mint a vonzó/jó pasi? És ezért vannak egyedül, mert ők jó nők, de nem találnak vonzó férfit
Én magamat nem tartom kifejezetten vonzó nőnek. Ennek ellenére úgy gondolom több a szép nő mint a jóképű pasi. Ahogy a jól öltöző igényes csinos nő is több.
Ez annyit jelent hogy több nőre figyelek fel az utcán mint férfira. Mert több a dekoratív nőnemű. Őszintén nem értem a kérdést hacsak a fő kérdés nem a rejtett "mit tett az asztalra az ilyen" felszólalás a második sorban.
Magyarországon ez pont fordítva van, sokkal több a jóképű pasi mint a szép nő. Így az ilyesféle panaszkodások, nők részértől teljesen értelmetlenek.
Az osztrák meg német nőknek viszont lehetne ilyen jellegű panaszuk, mert ott meg valóban azt látom, hogy sok a csinos nő, a germán pasik meg gázok. A magyar férfiakat meg jó pasiknak tartják. Ezt már több német nőtől is hallottam, mint általános közvéleményt.
Ja meg még tudjátok kiknek lehetne panaszkodni? A lengyeleknek, szlovákoknak, meg úgy az összes szláv nőnek. Az is nagyon durva. Én egy időben Szlovákiába jártam át csajozni, egyszerűen azért mert a szlovák nők szépek, de a szlovák pasik úgy néznek ki mint a bohócok. Így ott 3-4 ponttal jobb pasinak számítottam, miközben szebb nők közül lehetett válogatni.
Tehát aki a magyar nőket átlagban szépnek tartja, az nem egy világlátott ember finoman szólva, mert én sok országban jártam már, de majdnem mindenhol szebbek voltak a nők...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!