Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez mit jelent pontosan, amikor nők ezt mondják, hogy több a vonzó/jó nő, mint a vonzó/jó pasi? És ezért vannak egyedül, mert ők jó nők, de nem találnak vonzó férfit
En azt tudom, hogy barmelyik orszagban jartam, a nok sokkal szebbek voltak a ferfiaknal.
Ha setalok az utcan, akkor a szembejovo ferfiak alig tunnek fel.
100-bol talan 2-5 van akire felfigyelek, hogy jokepu.
Egyreszt en nem vagyok ferfi, nem ugy jarok kelek az utcan, hogy azt figyelem, hogy kivel tudnek parosodni.
Masreszt, ez az a resz, amit nem fogtok elhinni, de szamomra az intelligencia a szexi. Beszelgetnem kell azzal a pasival
parszor. En mindig is lassan kezdtem el vonzodni mindenkihez.
Harmadreszt a ferfiak elegge igenytelenek tudnak lenni kinezetileg, ami nem vonzo.
Ez csak annyit jelent, hogy a nők válogatósabbak.
Nincs több szép nő, mint jóképű férfi.
Genetika.
Felraktam magam férfiként tinderre, 2 hét alatt 7 matchem lett.
Utána felraktam magam nőként, de úgy, hogy nőket keresek, és 1 éjszaka alatt 45-en lájkoltak.
Elég elkeserítő, hogy nőként előbb találok egy másik nőt, mint férfiként.
Az utobbi az ugyanolyan vonzo, szerintem, ez csak az en velemenyem, de az a ferfi akin latszik az onbizalom, intelligencia es a ferfiassag, az vonzo. Nem kell, hogy arcra jokepu legyen.
Es a ferfiassag nem azt jelenti, hogy kigyurt macho!
A melegeknek mindig is könnyebb volt a társkeresés, mert célzottabban keresnek, és nem olyan válogatósak. Én is sokkal hamarabb találnék férfiként egy másik férfit mint nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!