Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Van saját lakásom, de anyámékk...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van saját lakásom, de anyámékkal élek. Nők, ez mennyire zavaró?

Figyelt kérdés
Most múltam 30, van egy tehermentes lakásom (fizetésből vettem, nem örököltem), illetve most tervezek venni egy másikat (hitelre), viszont anyámékkal élek. Szüleimmel jó a viszonyom, így legalább van kikkel beszélnem. Nem látom annak értelmét, hogy egyedül, csendben üljek egy panelban. Nem mamahotelben lakom, a saját dolgaimat én intézem, és persze elköltöznék, ha lenne kivel.
2022. máj. 26. 18:44
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
78%
Nekem pont az a bajom, ha valaki nem tud magában meglenni. Azzal tudom, hogy teljesen más világ vagyunk.
2022. máj. 26. 18:45
 2/11 anonim ***** válasza:
76%
Minek veszel hitelre lakást, ha egy is sok?🙄
2022. máj. 26. 18:50
 3/11 anonim ***** válasza:
45%

Férfiként mondom azt, hogy finoman szólva is idétlen vagy.

Senki nem áll veled szóba,ha anyáékkal élsz, senki!

Mert aki képtelen magában élni, szervezni az életét, az nem alkalmas kapcsolatra sem.

2022. máj. 26. 18:55
 4/11 anonim ***** válasza:
57%

Nőként mondom jól csinálod a második ingatlant ki tudod adni és abból fizeted a hitelt. Veled egyidős vagyok, a 2000 években egy barátnőm szülei vettek az akkoriban épülő Corvin negyedben szocpolra és hitelre egy lakást az akkor altalanosba járó lányuknak. Kiadták majd visszafizették a hitelt a lakás ma meg kózel 300 ezerért van kiadva.

Ne hallgass azokra akik itt írnak a 99% full irigy nincstelen aki alig jut egyről a kettőre aki meg leirja hogy nem szegény azt leszólják. Ha van lakásod barmikor költözhetsz ha lesz kapcsolatod.

2022. máj. 26. 19:36
 5/11 anonim ***** válasza:
74%
#4! Ez nem irigység. Hiába van lakása, ha ki van adva. Ok., hogy beköltözhet, ha lesz kivel, de addig? Összejön egy csajjal, és majd mennek anyuékhoz dugni? Engem pl.ez már 17 évesen is zavart, nem hogy 30. Biztos nem bohóckodnék vele. Aki megtehetné, de nincs igénye felnőttként önállóan élni, az nem nőtt fel, tök mindegy, hogy anyu porszívózza a szobáját, vagy ő.
2022. máj. 26. 19:43
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Elég cink, ha van saját lakásod és nem akarsz benne élni. Mégha máshol dolgoznál és azért nem élsz ott, nade hogy anyádhoz visszaköltözöl... :D Anyádékról példát vehetnél. Vagy ők is visszaköltöznének a szüleikhez lakás mellett? pff.. Xd
2022. máj. 26. 20:01
 7/11 anonim ***** válasza:
82%
6os voltam. Nekem újépítésű lakásom van szinte 0 hitelre, 2022es építésű. Én azért voltam addig mamahoteles, hogy lakáshoz jussak, tehát nekem is 30 évesen sikerült valami, de eszem ágában sem lenne visszaköltözni 30 évesen szülőkhöz. Tiszta gáz hozzáállás ez nem irigység. Ettől függetlenül mindenki azt csinál amit akar, de mivel megkérdezte őszintén válaszolunk rá, mert ezen az oldalon arctalanul elmondhatja mindenki a konkrét véleményét. Miért ferdítenék, ha anonim a kérdező és a válaszoló szintén?
2022. máj. 26. 20:06
 8/11 anonim ***** válasza:
68%
Szerintem ez teljesen rendbem van igy! Én simán randiznék veled. (Van lakásom, nem orokolt)
2022. máj. 26. 20:48
 9/11 nemaRendőrség ***** válasza:
100%

Ezek szerint van olyan ember akit zavar, van akit viszont nem.

Amerikában a baby boomer korszak mikor 20 évesen saját munkájukból hitel nélkül tudtak venni lakást nagyon átívódott mindenhova már.

Pedig rég nem ez a helyzet.

Szüleink, nagyszüleink még többgenerációs házakban nőttek fel, ahogy együtt lakott a nagyi, az anya és a gyerekek is oda vitték párjukat

2022. máj. 26. 21:15
 10/11 anonim ***** válasza:
81%
Jó, de az a kérdés, hogy akkor mi a jó fenéért dolgozott a lakásért, hogy vegyen, ha nem él benne? Más kérdés lenne, ha olyan anyagi helyzetben élne, hogy nincs más kiút. Vagy ez vagy az utca, de saját lakás mellett? Egy ilyen ember aki így próbál magának anyagi előnyt kovácsolni, hogy így is spóroljon az akkor sem élne pénszűkében, ha egyedül élne. Már magamból kiindulva aki félretette a fizuja 90%át 10 éven keresztül, hogy lakást vegyen. Nem vagyok annyira skót, viszont biztonsági játékos. Annyim mindig van, hogy ne essek kétségbe bármi történjen.
2022. máj. 26. 21:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!