Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfiak! Borzasztott már el...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfiak! Borzasztott már el női horkolás titeket? Hogy annyira hangos volt, inkább külön aludtatok?

Figyelt kérdés
Főleg mikor meghízott?

2022. ápr. 21. 22:58
 1/6 anonim ***** válasza:
53%
Valamilyen megoldás csak lenne rá.
2022. ápr. 21. 23:01
 2/6 anonim ***** válasza:
26%
Próbálj meg ne az anyakocával egy ólban aludni
2022. ápr. 21. 23:08
 3/6 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő, és persze terhesség után a tünetek is nőttek... Sajnos.
2022. ápr. 21. 23:15
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Pihenj,bár tudom az most így ebben az esetben nem könnyű de a fáradság is rá tesz.
2022. ápr. 21. 23:18
 5/6 anonim ***** válasza:
82%
én is horkolok..
2022. ápr. 21. 23:24
 6/6 anonim ***** válasza:
Terhesen én is nagyon horkoltam, mióta a kicsi megszületett még mindig horkolok, de már nem olyan vészes. Ahogy visszaalakul a test, szerintem neked is jobb lesz. A párod, ha igazán szeret, akkor pedig kibírja. Én is szégyellem magam, de a férjem mindig mondja, hogy így is szeret.
2022. ápr. 22. 09:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!