Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Barátom berúgott és horkol...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Barátom berúgott és horkol mit tegyek?

Figyelt kérdés
Van bent füldugó nekem, de nem elég. Ha meglököm is csak egy ideig hagyja abba. Itt már csak a piócás ember segíthetne? :D

2021. máj. 30. 01:17
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Tegyél be egy hagymát a hónaljához és mondd meg neki, hogy szoríjja. :D

Amikor a barátnőm horkol, megsimogatom a hátát vagy a vállát, kicsit szerintem magához tér, fordul egyet és már nem horkol. <3 :)

2021. máj. 30. 01:52
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Add fel. Eselytelen.
2021. máj. 30. 03:14
 3/7 anonim ***** válasza:
100%
Tegyél be hangos zenét, ami elnyomja!
2021. máj. 30. 05:38
 4/7 anonim ***** válasza:
14%
Ülj a szájára. Ha még mindig horkol, állj a szájára. Ha továbbra is horkol, forró ólmot a torkába!!
2021. máj. 30. 05:46
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
De csak most horkol, hogy részegen alszik, vagy egyébként is szokott?
2021. máj. 30. 06:07
 6/7 anonim ***** válasza:
100%
Ha felébredt és kellően másnapos gyorsan aludj el és horkold vissza neki...
2021. máj. 30. 06:41
 7/7 anonim ***** válasza:
34%
Hahhah párom is ilyen, megiszik két sört és úgy tud horkolni mint egy vaddisznó, pedig alapjáraton sose szokott :D én ilyenkor mindig finoman megmozgatom és megkérem, hogy forduljon a másik oldalára, akkor általában abbahagyja. Ha nem, akkor a kispárnát a fülemre szoktam rakni és simán elalszok. Én cserébe minden éjjel forgolódok, csapkodok és rá pakolom a végtagjaimat, szóval ő többet tűr ilyen téren :D
2021. máj. 30. 11:39

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!