Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A sport előhozza az emberekből az indulatkezelési problémákat? Ha igen, miért nem tesznek ellene?
Mint most pl ez a Tusup is.
Van rokonom, aki a fél életét idegbeteg állapotban élte, megszenvedte a környezete, majd az orvosa ráijesztett, hogy agyvérzést, szívrohamot kaphat idő előtt.
Amióta kezelve van a keringési rendszere, teljesen normális lett.
Én is testépítettem egy időben, szégyellem is magam amiatt az időszakom miatt.
De "szerencsére" rosszul csináltam, egekbe szökött a vérnyomásom, felírtak rá 2 gyógyszert.
Nekem ez fontosabb volt.

Hát tesó, akkor rosszul csináltad a testépítést. Gondolom trenbolognai (tudom, szar szóvicc) volt egy átlagos hétköznapi ebéded, ugye?
A rendszeres mozgás, sport jó hatással van a keringési rendszeredre / szívedre. Testépítők is szoktak kardiózni, de ha esetleg féltik az izomtömegüket, akkor sem árt az aerob mozgás, mert jó hatással van a szívre.
Nyilván ha valami extrém (és hülye) testépítőt veszünk alapul, akkor előfordulhat olyan állapot, ami alatt agresszívebb lesz az egyén, de ehhez vagy olyan cuccot kell szedned (hivatalosan nem szteroid, de pl. rad140-nek lehet ilyen mellékhatása, meg a fentebb említett tren is ilyen) vagy agyatlanul kell tömnöd magadba egy egész gyógyszertárnyi cuccot.

#anyugatirepaafinomrepa
37F incel

Szerintem fordítva van a tyúk és a tojás: az élsport a szélsőségesen versengő, agresszív emberek területe. Nem azért agresszív, mert sportol, hanem azért eredményes a sportban, mert agresszív.
A sport maga ettől még pontosan fordítottan hat, és inkább segít levezetni az agressziót.

Én nem szedtem semmi anyagot, éreztem, hogy valami nem stimmel, doki 170-es vérnyomást mért.
Bár lehet, alkat kérdése is, mert ismerek halál békés gyúrósokat is.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!