Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hol van a határ a férfiak magasságában?
Egyáltalán van e? Arra gondolok hogy mikor túl magas nektek egy fiú de már taszítóan? Hogy ezt már cirkuszba kellene mutogatni.
Az én magasságom még jó?
Én 203cm magas vagyok
20f
(U.I.: nem tudom melyik kategória lenne jó ennek a kérdésnek nem ismerkedés céljából írtam)

Szerintem nem undorító semmilyen formában a magasság vagy alacsonyság.
Inkább csak túl magas lenne hozzám, szexben is nehezebb pózokat találni, kitapasztani.

Nekem olyan esetlen, trapli, furcsa, aránytalan aki már 2 méter körül, felett van.
Viszont ha van hozzá kellő erős váz és izomtömeg, akkor pedig az a hüha, ez egy férfi hatás - ha őszinte vélemény érdekel.

Nem nekem kell majdnem derékszögben lehajolni, szóval nem zavar xD
De komolyan, engem nem érdekel hány cm magas, hisz nem az a lényeg.

Én 184 cm vagyok nő létemre, és taszítóan magas még sosem volt egyetlen férfi sem.. :D A jelenlegi és a volt párom is velem egy magas volt
De mondjuk ha 154 cm lennék, akkor nem akarnék sokkal magasabb fiúval lenni, mert kényelmetlen lenne.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!