Mennyi alkoholt kell meginnom ahhoz, hogy elérjem a következő szinteket?
Lvl1: Enyhe spicesség
Lvl2: Jókedv, felszabadultság
Lvl3: Gátlástalanság
Lvl4: Járás, beszédzavar
Lvl5: Emlékezetvesztés
Lvl6: Ájulás
Lvl7: Halál
65 kg 185 cm 16/f teli gyomorral
Félreértés ne essék, lvl4 utánra már nem szeretnék eljutni, csak kíváncsi vagyok, hogy nagyjából hol a határ?
Tessék egy online kalkulátor, amivel a véralkoholszintet lehet megsaccolni a fogyasztás és idő függvényében: [link]
Illetve az ezrelékeknek megfelelő stádiumok:
Mindez nincs kőbe vésve. Alkattól is függ, hogy adott mennyiség után kinek mennyire lesz magas a véralkoholszintje (még azonos testmagasság és tömeg esetén is), illetve az adott véralkohol mellett milyen állapotban lesz. Nem javaslom a kísérletezést.
Lvl1: 1 deci házipálesz
Lvl2: 2 deci házipálesz
Lvl3: 3 deci házipálesz
Lvl4: 4 deci házipálesz
Lvl5: 5 deci házipálesz
Lvl6: 6 deci házipálesz
Lvl7: 7 deci házipálesz
a kettes válasza nagyon humoros, de azért ebben a formában nem egészen pontos
7 deci házipálinka még nem jelent biztos halált
igaz, a szomszédoméból kettő cent is elég hozzá xd
A túlélt alkoholmérgezés világrekordja 9 ezrelék véralkohol szint.
Egy a szláv népcsoportba tartozó pasas tartja.
Van akiért harangoznak 5 ezrelék alatt.
20 kilóval nehezebb vagyok nálad.
"Lvl5" szint eléréséhez nekem már fél liter vodka is elég.
A halálig még nem jutottam el.7 deci tömény volt a legtöbb amit egyszerre ittam.Ebből kiindulva úgy gondolom,hogyha olyan egy maximum 1,2 liter vodkát ha meginnék egyhuzamban azt valószínűleg nem élném túl.
Nem vagyok alkesz, de néha kell a nagyobb felszabadultság! Én Lvl2 fölé sose megyek, nálam már ez a két szint bőven elég, hogy jól érezzem magam, viszont ezekhez pluszban társul egy kisebb beszédzavar is, más nem! Járásomon meg se látszik, és mindig tudatomnál maradok! Ez nálam 2-3 doboz (1-1.5 liter) minimum 5%-os sörrel már elérhető!
175 cm, 65 kg, 34/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!