Kezdőoldal » Ételek, italok » Bor, sör, röviditalok » Mennyi alkoholt kell meginnom...

Mennyi alkoholt kell meginnom ahhoz, hogy elérjem a következő szinteket?

Figyelt kérdés

Lvl1: Enyhe spicesség

Lvl2: Jókedv, felszabadultság

Lvl3: Gátlástalanság

Lvl4: Járás, beszédzavar

Lvl5: Emlékezetvesztés

Lvl6: Ájulás

Lvl7: Halál

65 kg 185 cm 16/f teli gyomorral

Félreértés ne essék, lvl4 utánra már nem szeretnék eljutni, csak kíváncsi vagyok, hogy nagyjából hol a határ?

2021. jún. 7. 20:00
 1/10 anonim ***** válasza:
100%

Tessék egy online kalkulátor, amivel a véralkoholszintet lehet megsaccolni a fogyasztás és idő függvényében: [link]

Illetve az ezrelékeknek megfelelő stádiumok:

[link]

Mindez nincs kőbe vésve. Alkattól is függ, hogy adott mennyiség után kinek mennyire lesz magas a véralkoholszintje (még azonos testmagasság és tömeg esetén is), illetve az adott véralkohol mellett milyen állapotban lesz. Nem javaslom a kísérletezést.

2021. jún. 7. 20:19
 2/10 anonim ***** válasza:
94%

Lvl1: 1 deci házipálesz

Lvl2: 2 deci házipálesz

Lvl3: 3 deci házipálesz

Lvl4: 4 deci házipálesz

Lvl5: 5 deci házipálesz

Lvl6: 6 deci házipálesz

Lvl7: 7 deci házipálesz

2021. jún. 7. 20:20
 3/10 anonim ***** válasza:
100%
Emberfuggo. Nekem 3 sor utan mar lvl4 van, haverom fel liter palesz utan lep lvl2-re.
2021. jún. 7. 20:21
 4/10 anonim ***** válasza:
100%
A szomszéd a covid karantén alatt jó dolgába, mert nem volt meló leitta magát. A 4.üveg bor után lefordult a székről és vitte a mentő
2021. jún. 7. 20:58
 5/10 anonim ***** válasza:
100%

a kettes válasza nagyon humoros, de azért ebben a formában nem egészen pontos

7 deci házipálinka még nem jelent biztos halált

igaz, a szomszédoméból kettő cent is elég hozzá xd

2021. jún. 7. 21:11
 6/10 anonim ***** válasza:
79%
Én már benyomtam fél liter 60%-os vodkát és még józan voltam. Nem tévesztettem össze ekmbereket. Valszeg annál azért több kell
2021. jún. 7. 21:22
 7/10 anonim válasza:
100%

A túlélt alkoholmérgezés világrekordja 9 ezrelék véralkohol szint.

Egy a szláv népcsoportba tartozó pasas tartja.

Van akiért harangoznak 5 ezrelék alatt.

2021. jún. 8. 00:52
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Az sem mindegy, hogy mit iszol, és milyen gyorsan. Teljesen másként érzékeled, ha lenyomsz 3 perc alatt két deci töményet, és máshogy, ha megiszol 4 sört egész éjjel alatt, pedig hasonló mennyiségű alkoholt fogyasztasz el.
2021. jún. 8. 01:59
 9/10 anonim ***** válasza:
100%

20 kilóval nehezebb vagyok nálad.

"Lvl5" szint eléréséhez nekem már fél liter vodka is elég.

A halálig még nem jutottam el.7 deci tömény volt a legtöbb amit egyszerre ittam.Ebből kiindulva úgy gondolom,hogyha olyan egy maximum 1,2 liter vodkát ha meginnék egyhuzamban azt valószínűleg nem élném túl.

2021. jún. 9. 00:38
 10/10 anonim ***** válasza:

Nem vagyok alkesz, de néha kell a nagyobb felszabadultság! Én Lvl2 fölé sose megyek, nálam már ez a két szint bőven elég, hogy jól érezzem magam, viszont ezekhez pluszban társul egy kisebb beszédzavar is, más nem! Járásomon meg se látszik, és mindig tudatomnál maradok! Ez nálam 2-3 doboz (1-1.5 liter) minimum 5%-os sörrel már elérhető!

175 cm, 65 kg, 34/F

2021. jún. 13. 15:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!