Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Férfi aki kerüli a versenyzést...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Férfi aki kerüli a versenyzést sportban, az puhap*cs?

Figyelt kérdés

Az az elmélete, hogy szerinte a versenysport (akkor is ha nem profi sportoló valaki) hanem csak amatőr versenyeken indul az már nem jó a testi egészség szempontjából, mert már egy maraton lefutása is túl nagy sokk a testnek.

Lehet ilyen éles különbséget tenni verseny és egészségmegőrzés célú sportolás közt?

A versenyzés miért volna egészségtelen?

2021. jún. 28. 12:07
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Ember függő. Van aki képes tönkretenni a testét, az egészségét, csak hogy ő lehessen az első. Más számára az ad motivációt a sportolásra, hogy van egy elérendő cél, mert csak úgy nem tudná rávenni magát. Sok fél ember van.
2021. jún. 28. 12:10
 2/8 anonim ***** válasza:
73%
A versenyzés valóban egészségtelen, az más kérdés, hogy gyakori jellemvonás ezért sokan csinálják. Ha nem lusta amúgy és mozog, akkor ez a filozófiája, én tiszteletben tartanám nem mellesleg egyet is értek vele. De kinek mi.
2021. jún. 28. 12:12
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Nem puha. Miért volna. Nem minden sport követel versenyt, és nem mindenki azért űzi, hogy mindenáron nyerjen.
2021. jún. 28. 12:15
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Azért egy átlagos pasas, akinek eleget kell tennie a munkavállalói kötelességeinek, besegít a háztartásban, esetleg még gyereket is nevel; az nem hiszem, hogy megengedheti magának, hogy a versenyzés miatt rendszeresen sérüléseket és testi károsodásokat szenvedjen.
2021. jún. 28. 12:24
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
A versenysport tenyleg egeszsegkarosito, igaza van. En nem hegyeznem ki a sportra. A lenyeg, hogy legyen benne egeszseges versenyszellem. Akarjon jobb lenni es ne csak ucsorogjon egy helyben, mint egy befott. Ja mielott beleelned magad, hogy jol lehuzod a parod, ez nem csak ferfi privilegium, a noknel is fontos, hogy fejlodni akarjon. Nekem peldaul az altalonos muveltseged elegge el lehet hanyagolva, ha ilyen kerdeseket teszel fel.
2021. jún. 28. 12:44
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
Igen, lehet ilyen megkülönböztetést tenni sprot és sport között. Maraton 42km-es táv nagyon komoly teljesítmény, nem sokan tudják lefutni. Több, mint 50 induló belehalt már...
2021. jún. 28. 13:10
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Az versenysport valóban egészségtelen, ízületgyilkos többek között.

Barátnőm szertornázott, a gerince bánta, én vívtam évekig, nekem a térdem ment tönkre, de kézilabdás ismerősömnek a szívével lettek gondok, stb. stb. Nem oké napi min 4-5 órát edzeni, terhelni magadat, már hajnalban a pályán lenni, aztán délután ismét órákon át.

2021. jún. 28. 13:28
 8/8 anonim ***** válasza:
A férfi, aki szerint ha egy másik férfi kerüli a versenysportot az puhapöcs, az ostoba?
2021. jún. 28. 14:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!