Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek,hogy ne szégyeljem a barátnőmet?
Az a helyzet,hogy egy sportb_zi családba születtem.
Mindenki izmos szálkás mint valami görög isten szobor. Én is.
De a barátnőm a legkevésbé sem. Bőven túlsulyos (95kg) és ha rajta mullik nem is fog változni negatív irányba,max stagnálni.
Emiatt viszont félek bemutatni otthon,nyilván megszolnák. Nem szemébe de akkor is,meg engem is piszkálnának,hogy mégis mit tetszik benne és a többi. Ez eddigi fitnesz barátnőim után.
En simán bemutattam otthon(cegvezető eminens szülők, diploma karrier mindenhol) olyat is, aki tájszolassal beszélő gyári munkas. De irtó jofej es szocializált is rendesen.
Az értelmiségi csaladom volt olyan ertelmes hogy NEM nézték le, nem kezelték le, nem kritizálták a háta mögött sem, felnottként hagynak nekem annyi önállóságot hogy magam ítéljem meg a partnereimet, és kíváncsian érdeklődve hallgatták is, és el is bandáztak vele (tesom párja aki mérnök építesz vagy ilyesmi)együtt ugrált vele a kerti medencébe is és siman ereszd el a hajam party volt:)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!