Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok nektek mennyire fontos, hogy egy pasi sportoljon vagy valamennyire legyen jó kondícióban?(Ezt nem az izmosságra értem)
Nálam azért fontos szempont. A férfiasság egyik jele, meg azért ez szexuális dolog is. Engem beindít hogy a férjem erős.
Ő azért már nagyon, átlagon felül is.
Női elvakult felfogásom is, hogy egy férfi igen is legyen erős, és ha pl építkezünk, nehéz dolgot vásárolunk, ne sírjon a szája, hogy valami nehéz.
Vállalom. Viszont (ne adja az ég), holnap valami baleset érné, és pl tolószékes lenne, biztos nem hagynám el, és cslanám meg, mert a mi kapcsolatunk azért elsőlegesen nem erre épül.
Annyira fontos, hogy azért lehessen hétvégére kimozdulós programokat szervezni, pl. egy 30-40 km erdei túrától még ne sírja el magát. :D
De nálam abszolút nem elvárás (sőt :D ) hogy kétnaponta menjen gyúrni vagy ilyesmi. Én azt se várom a páromtól hogy emelgessen engem meg a mosógépet meg akármit. Ült már kerekesszékben is betegség miatt, eltűnt akkor a fél izomzata, nem ez számít.
Csak ne legyen tunya dagadék akit lustaság miatt nem lehet rávenni egy kis mozgásra se, ennyi.
Ha egy férfi sportol, azzal nem egy nőnek tesz szívességet, hanem saját magának! A saját egészsége érdekében jó ha sportol valamit, nem azért lényeges hogy, "nőt tudjon fogni" magának.
Azért persze nőként nekem is jobban tetszik egy sportos, egészséges életmódot folytató férfi, még akkor is ha ez elvesz a közösen töltött időből.
Nekem elég fontos, mert én is szeretem a mozgást, és nem tudnék meglenni egy olyan fiúval, akivel nem lehet néha bringázni, sétálni, kirándulni. Persze nem kell az összes szabadidejét a konditeremben töltenie, sőt, meglehetősen taszít a testépítés világa, még így messziről is. Más az, ha valaki eljár a terembe edzeni, és megint más, ha ezt a vállszélessége másfélszeresére növeléséért teszi mindenféle szerekkel.
Szóval összegezve fontos a sportosság, de ennek hiánya nem kizáró ok :D.
16/l
Mondjuk az pont elég fölösleges skill a mindennapokban. :D Az utolsó dolog ami érdekelne, hogy mennyire tud húzódzkodni valaki. Én is 0 darabot tudok megcsinálni, ettől még simán megy a hegyi túra reggeltől estig, tudtam hordani fel a betonlapokat a hegyoldalba mikor teraszt építettünk, ki tudom nyitni a befőttesüvegeket, össze tudok szerelni egy szekrényt, fel tudom ásni a kertet. Ezek szerintem fontosabbak a mindennapi életben, mint a húzódzkodás. :D
#9 annyiban igaza van a 8-asnak, és annyiban releváns skill is, hogy ha valami baleset ér, akár hegyi túrán, amit említettél, fel tudd húzni magad, ha megcsúsztál, és valamibe sikerült belekapaszkodnod. Nyilván, ha minden szuper, és mázlid van, nem kerülsz soha ilyen helyzetbe.
Egyébként nekem annyira nem fontos, legyen a férfinak valamennyi ereje, meg állóképessége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!