Kezdőoldal » Politika » Magyar politika » Az egyszerű embereknek (prolet...

Az egyszerű embereknek (proletárok/parasztok) miért olyan fontos sokszor, hogy egy politikus ivott-e valamennyit?

Figyelt kérdés

Amikor ők minden nap isznak, legeslegjobb esetben csak 1-2 felest és pár sört, rosszabb esetben meg addig amíg el nem vesztik a tudatukat. Ez Magyarország. A világ egyik legalkeszebb országa vagyunk, csupán a 8. helyen végeztünk a pálinka nélkül (mert azt nem tudják hivatalosan beleszámolni), de azzal együtt szerintem akár elsők is lehetnénk.

De nagyon tudnak mutogatni amikor egy politikus egy béna jelenetet produkál, ami simán csak a stressztől is lehet.

Miért?

2021. aug. 9. 17:02
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
89%
Mert a vezírektől többet várnak el, mint saját maguktól.
2021. aug. 9. 17:04
 2/13 anonim ***** válasza:
84%
én parasztproletár vagyok és számomra egyáltalán nem fontos.
2021. aug. 9. 17:08
 3/13 anonim ***** válasza:
54%
Már akik.
2021. aug. 9. 17:09
 4/13 anonim ***** válasza:
72%

"Az egyszerű embereknek (proletárok/parasztok) miért olyan fontos sokszor, hogy egy politikus ivott-e valamennyit?"

Hat ez milyen kerdes? :))))))))))))))))

2021. aug. 9. 17:09
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
Én mondjuk nem vagyok alkesz, és nem örülök, ha a politikusaink alkeszok, illetve az sem tetszik, ha ennyi alkoholista országában népszerűsítik az ivást, ahogy az sem tetszik, hogy ennyi elhízott országában a hízlaló, egészségtelen kajákkal pózolnak.
2021. aug. 9. 17:12
 6/13 anonim ***** válasza:
82%
Jaj ne megint a nyávogás és a prolizás. Panel értelmiségiek mindig kostolgatnak
2021. aug. 9. 17:13
 7/13 anonim ***** válasza:
63%
És az miért fontos, hogy Orbán mit eszik ?
2021. aug. 9. 17:29
 8/13 anonim ***** válasza:
77%
Nem fontos.
2021. aug. 9. 17:33
 9/13 anonim ***** válasza:
100%
Letojják az emberek ha egy politikus időnként bedob 1-1 felest, vagy pohár bort, de ne legyen alkoholista. Jobban érdekli őket amúgy hogy mennyi lesz a nettó jövedelmük, avagy az infláció, mennyit tudnak keresni. A magyar szavazók 90%-a a zsebével dönt.
2021. aug. 9. 17:45
 10/13 anonim ***** válasza:
35%
Proletarok-parasztok! :DDDD De hulye vagy kerdezo! :))) <a szerintem meglincselnenek ez a duma miatt 11 milloan, pedi a magyarok csak 10 millioian vannak :DDD
2021. aug. 9. 17:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!