Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mennek hozzá, szülnek gyereket drogosaknak?
A barátom elvitt ilyen körökbe. Magyarok es c.gányok is.
Mindenhol gyerek család, a férfiak meg kokaint meg ilyesmiket szívogatnak és isznak is alkalmanként kb.
Rendezett körülmények, vagy gazdagság, szép házak, lakások mindenhol.
Én eddig mindenhonnan elszaladtam. Barátommal is összevesztünk mert elkezdte ő is.
Ilyen körökben is ugy mozog, hogy "testvéri szintű" barátai. Es a legtöbb biszex is. És gyakran vezető beosztású nem kis emberek.pl polgármester az egyik stb
Ki akar velem békülni.
Nem értem az ilyenek barátnőit, feleségét.
Valaki elmagyarázná ezt a jelenséget?

A jelenség oka nagyon egyszerű: az ő értékrendjükban a droghasználat sokkal toleráltabb, mint a te értékrendedben. Számodra aki drogot fogyaszt, az drogos, és számodra a drogos egy megvetendő, elkerülendő ember. Gyanítom, számukra ez árnyaltabb, és ők embereket látnak, akiknek van egy kockázatos és káros szokása.
Nem foglalok állást értékrend ügyben, csak a kérdésedre válaszolok.
Elképeszt, hogy drogos családokban nevelnek gyerekeket.
Még szórakozni meg is érteném, de ebbe gyereket vállalni?

Igazából én nem egy percre sem védem a drogfogyasztást, pl nekem mostanra nulla káros szenvedélyem van - korábban elég masszívan ittam, dohányoztam, könnyű drogokkal éltem alkalmanként, mostanra nulla a fogyasztásom mindből. Ezzel együtt úgy gondolom, kicsit feketén-fehéren látod ezt a dolgot.
Ez a téma nem olyan jellegű, hogy van a drogos, meg a nem drogos. Ha az alkoholfogyasztás felől közelíted meg, vannak az alkoholisták, a kemény ivók, az alkalmi fogyasztók. Attól, hogy valaki időnként leissza magát, még nem lesz sem alkoholista, sem rossz szülő. Nem mondom, hogy szép példa szülőként részegeskedni, de számtalan más módon lehet még rossz példát mutatni.
Szóval szerintem a drogfogyasztás egy szélesebb skála, minthogy felcímkézzük, hogy drogot fogyaszt, tehát drogos, tehát a társadalom legalja, tehát rossz szülő. Ettől még nem értek egyet vele, csak nem húzom egyből le.

15: Értjük, de sokan származunk olyan dinasztiából, ahol sosem volt se dohányos, se alkoholista, se drogos.
Én se gyújtottam rá életemben soha, se nem ittam, se még csak nem is láttam drogot, és a családtagjaimra is igaz ez. Szerinted nekem hol perspektíva egy olyan pár, mint te? Nyilván nem választok ilyet.

"Szerinted nekem hol perspektíva egy olyan pár, mint te"
Mint én? Milyen vagyok én? :)

A fű is drog, van hatása annak aki óránként szív.....
Minden ami tudatmódosító, az káros...
Igen nekem is van ilyen ismieim, nem szerelemből hanem a pénz miatt vannak velük, nincs semmire gondjuk, gyerekeiknek se. Mivel nem szerelem így nem számít h a drogok milyen pszichikai elváltozást okoznak, leszarják...ha netán belehalnak ők csak jól járnak, sok minden nekik fog járni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!